Tallers d’Emprenedoria per a joves estudiants del Maresme

El pas del món educatiu al laboral, i les diferents alternatives que aquest ofereix, sovint és un dels temes que més preocupa els joves que, encara que tinguin clar a què es volen dedicar, no acaben de trobar el camí a seguir per iniciar la seva trajectòria professional.


Davant d’aquesta constatació, el Consell Comarcal del Maresme, a través del Servei d’Emprenedoria i amb la col·laboració del Servei de Joventut, posa en marxa l’any 2010 els Tallers d’Emprenedoria per a Joves estudiants als centres educatius de la comarca, convertint-se en entitat pionera a l’hora d’apropar el món de l’Emprenedoria als joves estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius del Maresme.


Aquests Tallers d’Emprenedoria tenen 3 objectius específics:


* Motivar els joves estudiants a descobrir les seves aptituds i capacitats emprenedores


* Facilitar eines i recursos als joves per crear el seu propi negoci


* Sensibilitzar un col·lectiu que està vivint un entorn canviant
Professionals experts en matèria d’emprenedoria es desplacen als centres que ho sol·liciten i duen a terme el taller de dues hores de durada sobre la temàtica triada per cada centre educatiu, entre l’oferta de cursos que oferim:


* Generació d’idees


* Jo, persona emprenedora


* Passes a seguir per a crear la teva empresa


* Punts clau d’un projecte: Mètode Canvas


* Les TIC i les Xarxes socials 
Durant aquests 10 anys d’existència, els Tallers d’Emprenedoria han anat evolucionant per adaptar-se a les necessitats de l’entorn immediat. Actualment oferim també els tallers als joves de 3r i 4t d’ESO que estudien l’assignatura optativa d’Economia de l’empresa.


Aquest projecte està totalment subvencionat per fons públics i no suposa cap cost pels centres educatius participants. 
Els Tallers d’Emprenedoria del Maresme pel curs escolar 2019-2020 es duran a terme durant el primer trimestre escolar (aproximadament del 23 de setembre al 5 de desembre de 2019).


Si esteu interessats a participar-hi, poseu-vos en contacte amb el Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme a través del següent correu electrònic: emprenedoria@ccmaresme.cat o bé per telèfon: 93.693.14.50.


Podeu fer la vostra inscripció, fins el 19 de setembre de 2019, clicant en aquest enllaç.