Tallers de recursos didàctics

Termini d’inscripció: 14 d’abril a les 14.00h


  


Les inscripcions s’han de realitzar emplenant el formulari:
http://www.ccmaresme.cat/formulari.php?id=4910

Els tallers de recursos didàctics que s’han programat per al dissabte 18 d’abril de 9:00h a 14:00h van adreçats principalment a persones en actiu i es portaran a terme de manera simultània. Són els següents: 1.- Taller de recursos plàstics
-2.- Taller de teatre com a eina educativa El nombre màxim de places és de 20 persones per taller. 1.- Taller de recursos plàstics Destinataris: monitors i monitores d´activitats del temps del migdia, acollida sisena hora i/o extraescolars interessats a obtenir recursos per a treballar activitats plàstiques.
-Objectius: aprendre a utilitzar el material de rebuig de forma creativa i conèixer diferents tècniques i recursos plàstics per treballar amb els infants i joves.
-Durada: 5 hores
-Continguts: el reciclatge com a eina educativa, la utilització del material de rebuig i la creació plàstica- 2.-Taller de teatre com a eina educativa Objectius: entendre qué és i diferènciar entre expressió corporal i teatre, argumentar la importància de l´expressió dinàmica com a mitjà educatiu en el lleure, aprendre a programar un taller de teatre en el lleure, aprendre recursos tècnics per a fer teatre amb infabts i adolescents
-Continguts:l´expressió corporal, la dramatització, el teatre. eL taller de teatre en el lleure, recursos tècnics per a treballar l´expressió dinàmica: teatre i expressió corporal amb els infanst i adolescents.
-Durada: 5 hores

Data: 2009-04-18

Lloc: Escola Universitària del Maresme (EUM)

Adreça: Passeig del Callao s/n 08301 Mataró

Ho organitza: Consell Comarcal del Maresme

Preu: gratuït