Tallers de supervisió dels SAAC en funció de la discapacitat de l’alumne.

3 tallers a escollir. Dates: 30 i 31 de març i 1 d’abril. Inscripcions obertes.

Objectius Que els assistents al taller puguin trobar un espai on poder exposar i resoldre els seus dubtes, a l’hora que adquirir pràctica professional en els Sistemes de comunicació alternatius en l’atenció d’alumnes amb discapacitat (física, psíquica-cognitiva i sensorial). Contingut

3 tallers de supervisió de casos d’alumnes amb alguna discapacitat que podran aportar els assistents. La durada de cada taller podrà variar de 4h a 7h en funció del tipus de discapacitat a tractar. I la seva inscripció podrà ser per taller en concret o la totalitat dels 3 tallers.
La metodologia serà totalment pràctica per això caldrà tenir coneixements dels Sistemes Alternatius i Augmentatius de Comunicació (SAAC). La professional que supervisarà els casos és experta en SAAC.

Referència TallersSupervisió/març’15 Públic Vetlladors escolars. Docents i directors d´escola ordinària (com també d´escola especial).Monitors de menjador, d´extraescolars, colònies i casals, i de transport d´educació especial. Modalitat Presencial Dates:

Dilluns 30 de març de 2015. 10h a 14h (4h). Supervisió de casos d’alumnes amb discapacitat física.
Dimarts 31 de març de 2015: 10h a 14h, i de 15h a 18’30h (7h). Supervisió de casos d’alumnes amb discapacitat sensorial.
Dimecres 1 d’abril de 2015: 10h a 14h (4h). Supervisió de casos d’alumnes amb dicapacitat psíquica/cognitiva.

Horari Veure les dates. Hores 4h i 7h Lloc Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme (Pl. Miquel Biada, 1 de Mataró) davant mateix de l’estació Renfe. Població Mataró Dates d’inscripció 2015-02-23 Data fi d’inscripció 2015-03-20 Nombre de places Mínim 10 i màxim 15 Requisits d’accés Per ordre d’inscripció. El CCM es reserva el dret de modificar la data del taller o anular-lo en cas de no arribar al mínim d’alumnes. Com s’ha de fer la inscripció

Podeu fer la inscripció al/s taller/s a través d’aquest enllaç:http://www.ccmaresme.cat/formulari.php?id=10864

Cost

Aquesta acció formativa està subjecte a Preu Públic de: 20€ pels tallers de 4hores, i 35€ pel taller de 7hores. (Segons Ordenança nº 22 del CCM).

Forma de pagament Un cop feta la inscripció a través del formulari, el CCM farà arribar per E-mail la carta de pagament per a liquidar el preu públic. Entitat que realitza la formació Sersa Formació: Anna Granero Contacte

Maresme Capacita-Consell Comarcal del Maresme
93 741 11 75
maresmecapacita@ccmaresme.cat
www.ccmaresme.cat

Organitzen i col·laboren: Sersa Formació i Maresme Capacita-Consell Comarcal del Maresme. Programa Creació de simulacions pràctiques de diferentes situacions comunicatives amb diferents usuàris i discapacitat.