Tancat l’accés a la Nacional II des de la Riera d’Arenys de Mar

A les 9 d’aquest matí de dijous, els accesos d’entrada i sortida a la Nacional II, des de la Riera d’Arenys, han quedat tallats al trànsit, fins que s’acabin les obres de canalització del tram final de la Riera.

Els treballs obliguen a reduir a dos els quatre carrils de la Nacional II, però sempre es garanteix la circulació tant en sentit Barcelona com Girona. A la platja i al Port, s’hi ha d’accedir des de la Nacional II, a l’accés pel Port d’Arenys.


Avui ha entrat en funcionament la nova ordenació viària que serà efectiva mentre durin les obres.
Segons constatava aquest matí la Policia Local, el tall s’ha efectuat amb tota normalitat, i no hi ha hagut incidències remarcables. Han estat molts els arenyencs que des de primera hora han seguit ja les recomanacions que s’han fet des de la Regidoria de Governació d’evitar la congestió viària de la Riera, utilitzant les vies alternatives previstes, i per aquest motiu la circulació ha estat força fluida.

L’Autobus de l’empresa Colomer d’Arenys de Munt que fa el transport regular de passatgers entre els 2 Arenys, ha començat també amb el nou itinerari, i la nova parada a la part baixa de la Riera. Recordar que el servei no pot accedir a la Nacional II fins a l’estació de Renfe ni a la zona de la Muvisa. Per aquest motiu la darrera parada al nucli urbà pels passatgers del tren és situada davant del número 9 de la Riera del Bisbe Pol. L’autobus després de girar per la darrera rotonda de la Riera, enfila Riera Bisbe Pol i Pare Fita fins a Arenys de Munt.

Tingueu present que…
Des d’aquest dijous la sortida i entrada de vehicles des de la Nacional II per la Riera quedaràn totalment tallades a la circulació. Aquest tall ja serà definitiu fins que no finalitzin les obres de canalització del tram baix de la riera.

Recordar que des de l’Ajuntament es demana als arenyencs que recordin les indicacions que s’han publicat en el tríptic informatiu que s’ha fet arrivar a totes les llars arenyenques per informar del dispositiu previst a partir d’aquest tall.

Incidir en la idea que es del tot aconsellable fer servir les sortides alternatives per evitar la congestió viària a la part baixa de la riera:

-Per exemple des de la riera del Pare Fita, fins a la zona industrial , passant pel Parc del Lurdes.

-O pel Rial de Sa Clavella, el Fons de les Creus, Jaume Partagàs i zona industrial. Només quan sigui imprescindible, transiteu per la part baixa de la Riera.

Més informació:

Arenys.org ha instal·lat des d’aquest matí la seva webcam a la part baixa de la riera per seguir l’evolució de les obres de cobriment així com el trànsit a la Nacional II.

Ràdio Arenys, emissora municipal anirà informant també com es habitual de l’obra i ha previst un espai especial diari per informar de les incidències diàries del trànsit. L’espai es podrà escoltar a les 11 del matí dins el magazine Coses que Passen.