Taula de regidors de joventut del Maresme

En aquesta primera reunió del mandat 2007-2011, es vol facilitar una visió global de la situació de les polítiques de joventut i dels recursos que les administracions supralocals destinen al territori, així com generar un espai d´intercanvi respecte a les possibilitats d´actuació d´una regidoria de joventut a l´actualitat.

ORDRE DEL DIA: 1.-Benvinguda i presentació a càrrec de Bernat Costas, Conseller Delegat de Promoció Econòmica, Serveis Educatius i Joventut.
-2.-Les polítiques de joventut i els recursos al territori {.d}L´Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal del Maresme, a càrrec de Bernat Costas, Conseller Delegat de Promoció Econòmica, Serveis Educatius i Joventut.
-L´Oficina del Pla Jove de l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, a càrrec de Bartomeu Agudo, Cap de l´Oficina del Pla Jove.
-La Secretaria de Joventut, Departament d´Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, a càrrec d’Eugeni Villalbí, Secretari de Joventut.{.d}
-3.-Espai de debat: els reptes de les regidories de joventut {.d}Àmbits d´intervenció
-Principals limitacions{.d}
4.-Intercanvi d´experiències {.d}L´experiència d´Alella, a càrrec de Jaume Ponsa, regidor de Participació, Educació, Joventut i Administració.
-L´experiència de Sant Pol de Mar, a càrrec de Raül Trabal, regidor de Joventut i Seguretat ciutadana.{.d}
-5.-Cloenda a càrrec de Josep Jo, President del Consell Comarcal del Maresme

Data: 2007-10-02

Lloc: Aula 13 de l’Escola Universitària del Maresme (passeig del Callao s/n de Mataró)

Adreça: De 9.30h a 13.30h

Ho organitza: Oficina de serveis a la joventut del Consell Comarcal del Maresme