Tiana – PIJ i Casal de Joves de Tiana

Equipament juvenil de Tiana

Descripció:


PIJ:

El Punt d’Informació Juvenil de Tiana és un lloc de trobada i de consulta adreçat a tots els joves de Tiana, hi trobaràs professionals que t’assessoraran i et facilitaran informació referent a ensenyament, ocupació, cultura, lleure, aventura, associacionisme, etc. i, per si vols anar més al teu aire, tenim un espai d’autoconsulta amb ordinadors.
També tramitem carnets d’estudiant internacional i d’alberguista.Casal de Joves:
Al Casal de Joves de Tiana pots trobar una complerta agenda d’activitats que van des de tallers i cursos (breakdance, DJ, Urban Style,…), zona de ludoteca amb consoles (Play i Wiï), jocs de taula, hemeroteca, ping-pong, etc. a més d’una programació estable de cinema els caps de setmana. Si ho necessites també us podem cedir alguns espais per realitzar els vostres projectes.

Tipus de recurs PIJ | Casal de joves Territori d’actuació / Municipi Tiana Adreça postal C/ Josep París 12 (antic Escorxador) Telèfon 93 395 19 97 Fax 93 395 19 97 Adreça electrònica pij.tiana@diba.cat i casaljovestiana@hotmail.com Web casaljovestiana.blogspot.com o www.tiana.cat Horari

Per al PIJ de dilluns a divendres de 17 a 20 h.
Per al Casal de Joves de dilluns a divendres de 17 a 20,30h i els dissabtes i diumenges de 17 a 21h.