Recepta facilitada per la xarcuteria i establiment de plats cuinats Can Pocurull de VILASSAR DE MAR
Aquest plat el podeu harmonitzar amb el vi Rose (2010), varietat Merlot, celler Roura, DO Alella
Ingredients6 tomàquets grossos
2 cebes
100 g de pinyons del país
15 llagostins
150 g de formatge de pasta tova per untar
oli d’oliva
cebollí, sal i pebre
Escaldem els tomàquets, els pelem, els tallem per la meitat i els hi traiem les llavors. A continuació els posem en un recipient amb força oli i els confitem al forn a 100º.
Un cop cuits, els escorrem d’oli.
En una paella confitem la ceba tallada molt finament.
En una planxa amb l’oli ben calent saltegem els llagostins, tomba i tomba.
Separem la carn del llagostí de la closca, tallem uns quants llagostins elats a trossets per afegir-los al farcit que farem i la resta els reservem per posar-los a sobre dels tomàquets.
Pel farcit, barregem els trossets de llagostins, la ceba confitada, la pasta de formatge, els pinyons, el cebollí, l’oli de saltejar els llagostins i una mica de tòmàquet.
Ho barregem tot i omplim els mitjos tomàquets. Per sobre ho decorem amb els llagostins reservats, una mica de pinyons i el cebollí.
RestaurantCan Pocurull. Xarcuteria i plat cuinats. VILASSAR DE MAR.
Productes Amanides i plats freds