Tomàquet farcit de risotto de foie i tòfona

Harmonia

Recepta facilitada pel restaurant Casino d’Argentona.

Aquesta recepta harmonitza amb el vi El Pas de les Bruixes (2010), una varietat Pansa Blanca del celler Serralada de Marina, Altra banda, de la DO Alella.

Ingredients

1 tomàquet de Montserrat gros

40 g d’arròs bomba

1 ceba petita

1 gra d’all

1 cl de mantega

1 polsim de pebre vermell i dolç

1 gotet de vi blanc

1 fulla de menta i cibulet

50 g de semicuit

3 encenalls de tòfona

caldo

Elaboració

Saltegem la ceba, l’all i la polpa del tomàquet amb el vi blanc. Afegim el pebre vermell, la sal i un trosset de foie. Ho remenem bé durant cinc minuts i hi afegim el caldo.

Quan l’arròs estigui fet, farcim el tomàquet. Hi col·loquem el tros de foie a sobre i ho deixem al forn (a 180º) durant 3 minuts.

Ho emplatem i ho decorem amb encenalls de tòfona.

Restaurant

Recepta del Restaurant:
Casino d’Argentona

Productes Amanides i plats freds | Arrossos i pastes | Bolets i cargols | Carns | Llegums | Peixos i marisc | Postres i dolços | Salses | Sopes i cremes | Verdures | Altres receptes | Amanides i plats freds