Recepta facilitada pel restaurant Casino d’Argentona.
Aquesta recepta harmonitza amb el vi El Pas de les Bruixes (2010), una varietat Pansa Blanca del celler Serralada de Marina, Altra banda, de la DO Alella.
Ingredients1 tomàquet de Montserrat gros
40 g d’arròs bomba
1 ceba petita
1 gra d’all
1 cl de mantega
1 polsim de pebre vermell i dolç
1 gotet de vi blanc
1 fulla de menta i cibulet
50 g de semicuit
3 encenalls de tòfona
caldo
ElaboracióSaltegem la ceba, l’all i la polpa del tomàquet amb el vi blanc. Afegim el pebre vermell, la sal i un trosset de foie. Ho remenem bé durant cinc minuts i hi afegim el caldo.
Quan l’arròs estigui fet, farcim el tomàquet. Hi col·loquem el tros de foie a sobre i ho deixem al forn (a 180º) durant 3 minuts.
Ho emplatem i ho decorem amb encenalls de tòfona.
RestaurantRecepta del Restaurant:
Casino d’Argentona