Tot a punt per gaudir de la Festa Major d'Alella

El programa de les festes en honor a Sant Feliu inclou una trentena d'activitats pensades per a tots els públics

Text
S'apropa Sant Feliu, el patró d'Alella, i el municipi es prepara per viure quatre dies d'intensa Festa Major, del 31 de juliol al 3 d'agost. El programa d'enguany inclou prop d'una trentena d'activitats pensades per a tots els públics que tenen com objectiu promoure la diversió, les relacions i el punt de trobada entre tots els alellencs i alellenques. El programa festiu proposa una saborosa amanida amb un ampli ventall d'ingredients: balls, sardanes, havaneres, actuacions musicals, concursos, tornejos esportius, exposicions, cercaviles, teatre, correfoc o espectacles infantils, són alguns dels elements que componen aquest plat fort de l'estiu alellenc.
La festa arrencarà el dijous 31 de juliol amb les semifinals del XXVII Torneig de Futbol Sala, el repic de campanes, el correfoc dels Diables del Vi d'Alella i el ball a l'Hort de la Rectoria. El divendres 1 d'agost, dia del patró, se celebrarà a migdia la missa solemne en honor a Sant Feliu a l'església d'Alella. La jornada es tancarà, després de diverses activitats, amb un gran ball de gala amenitzat per l'Orquestra Selvatana.
L'agenda de dissabte està molt atapeïda. És el dia dels concursos de dibuix infantil i el de peres farcides. Serà el debut del nou Capgròs d'Alella que es presentarà en un berenar abans d'unir-se al cercavila de Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers. També serà el dia de la caminada i la botifarrada populars, les havaneres i la nit jove, amb actuacions musicals i música de dj. Diumenge l'activitat comença amb partides simultànies d'escacs i els més petits podran gaudir de valent amb l'espectacle de circ A la pista. A la tarda arriba el moment de l'esperada baixada d'andròmines i les sardanes. La festa clourà amb una proposta de teatre a l'aire lliure a càrrec del grup Pàmpol del Casal d'Alella.