Trobada de Gegants i Capgrossos a Vilassar de Mar

Dissabte, 29 de juny a partir de les 17:00h

Aquest dissabte 29 de juny Vilassar de Mar acollirà la Trobada de Gegants i Capgrossos. L´acte, organitzat per l´Associació Vilassanesa d´Activitats de Lleure (AVAL), compta amb algunes novetats com per exemple l´estrena de dos capgrossos contruïts per Ventura et Hosta, de Navata (Girona) i també d´un nou ball de gegants, un vals que tindrà per nom “El valset de Vilassar”.

Entre les colles convidades a participar s´hi troben les de Badalona, Cabrils, La Llàntia (Mataró), Llicà d´Amunt, Malgrat, Moià, Montblanc, Navarcles, Riudarenes, Sant Feliu de Llobregat, Sant Andreu (Barcelona), Sant Vicenç dels Horts, Vacarisses i Vilassar de Dalt.

PROGRAMA D´ACTES:
A partir de les 5 de la tarda
Recepció de les colles a la carretera de Cabrils. Plantada de Gegants i Capgrossos al Camí Ral.

A les 6 de la tarda
Passejada de la Trobada de Gegants i Nans 2002. Itinerari: Plaça de l´Ajuntament, carrer Sant Joan, carrer Sant Josep, carrer Monte, carrer Colom, avinguda Montevideo, avinguda Eduard Ferrés i plaça Tarradellas.

A ¾ de 7 de la tarda
Entrada a la plaça Tarradellas i presentació de colles. Mostra de Balls de Gegants i Nans, estrena del nou ball de Gegants, parlaments i lliurament de records.

A les 9 del vespre
Sopar i comiat