Una dotzena de projectes s´han presentat als Premis Cre@tic que s´entreguen avui

El lliurament es fa el marc d´una jornada sobre tecnologia i comunicació

Avui dijous, 24 d´octubre, l´alcalde, Manuel Mas, lliurarà els guardons de la segona convocatòria dels Premis Cre@tic. Aquest acte es fa en el marc de la jornada “La iniciativa empresarial a l´àmbit de les TIC”.


Els Premis Cre@tic estan organitzats per l´Institut Municipal de Promoció Econòmica amb la col.laboració de l´Escola Universitària de Mataró, el Pacte Local per a l´Ocupació a Mataró, el Programa Innova de la Universitat Politècnica de Catalunya, la Fundació Tecnocampus, la Generalitat de Catalunya, el Grupo Intercom i CETEMMSA, i cofinançat per la Diputació de Barcelona.

L´objectiu dels premis, que es van convocar en aquesta segona edició el passat mes de juny, són afavorir l´esperit emprenedor i les iniciatives empresarials en l´àmbit de les noves tecnologies de la informació i la comunicació. Van adreçats a persones amb iniciativa i amb un projecte empresarial innovador i viable i estan dotats d´un suport financer per tal de poder començar la seva aventura empresarial amb més facilitat i millors condicions.

En aquesta edició s´han presentat 12 projectes. Els premis consisteixen en:

. Primer classificat: 6.000 euros.

. Segon classificat: 3.000 euros.

. Tercer classificat:1.500 euros.

A més, aquests tres guanyadors passaran a ser empreses adherides que podran participar en els programes de la Incubadora.

El repartiment dels Premis Cre@tic es farà en el marc d´una jornada de caire tecnològic i empresarial en la qual es faran diferents ponències.

Programa de la jornada “La iniciativa empresarial a l´àmbit de les TIC”

10.00 – 11.30 h Seminari: “La creativitat en la generació d´idees empresarials”, a càrrec d´Auren Consultors

11.30 – 12.00 h Pausa cafè

Ponències de les empreses ubicades a la Incubadora:

12.00 – 12.30 h “Alternativa Linux. El linux en el món empresarial”, a càrrec de Fibranet NSP

12.30 – 13.00 h “Xarxes inhalàmbriques 3com per a ús domèstic i professional”, a càrrec de Domicili@

13.00 – 13.30 h “Tecnologies de Soft Computing i les seves aplicacions”, a càrrec de Solbed. Bio-inspired Solutions

13.30 – 13.45 h “Les noves tecnologies aplicades a la traducció”, a càrrec de Version Traducciones

17.00 – 17.15 h La presidenta de l´Institut Municipal de Promoció Econòmica, Pilar Gonzàlez-Agàpito, donarà la benvinguda als presents

17.15 – 18.00 Ponència: “Negocis 3.0. I ara què? Tendències”, a càrrec d´Eudald Domènech de CEO Techfoundries, considerat el millor empresari d´Internet de l´Estat, premi “Emprenedor de l´any 2002” i creador de Servicom

18.15 – 18.45 h Lliurament dels Premis Cre@tic.