Una nova Primavera de les Arts: 9 pobles amb un cicle conjunt

La Primavera de les Arts, arriba a la seva tercera temporada, amb una programació conjunta de música, teatre dansa que engega aquest cap de setmana i es perllongarà fins al mitjans de juny.


Els Ajuntaments d’Arenys de Mar, Arenys de Munt, Caldes d’Estrac, Canet de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar i Sant Vicenç de Montalt, hem programat conjuntament aquest cicle cultural. Això vol dir que aquest any s’ha aconseguit que tot aquest arc de municipis participa en aquesta iniciativa conjunta, dedicada a la difusió artítistica i cultural. Estem segurs que entre tots aprofitarem millor els recursos existents, evitarem la celebració d’actes similars en una mateixa data i a pobles veïns, i sobretot, tindrem l’oportunitat d’enfortir les relacions humanes entre persones de diferents comunitats.


Des d’aquí
podeu consultar l’índex d’espectacles previstos.

L’acte de presentació de la Primavera de les Arts, tindrà lloc aquest diumenge a Arenys de Munt, a les 12 del migdia al Centre Moral. Amb la participació de Claret Clown, Eskakejats teatre, El Cocou, i el Grup de teatre juvenil del Centre Moral. Més informació des d’aquí.Ajuntament d’Arenys de Mar
Regidoria de Cultura