Uns mil estudiants participen en el Programa de Sexualitat i Afectivitat de l’Ajuntament

El Programa de Sexualitat i Afectivitat del Servei de Sanitat de l’Ajuntament, adreçat a estudiants de 1r i 2n d’ESO, ha tingut una participació de quasi mil escolars des que es va iniciar aquesta edició a finals del mes de gener fins a aquest mes de març.


En el programa s’han desenvolupat tres accions diferents: un taller de sexualitat i afectivitat, una exposició i una jornada.

En total, 989 escolars, entre 2n d’ESO i 2n de Batxillerat així com de cicles formatius i del Programa de garantia social, han participat en el taller (visualització de vídeo i el treball de grup) i en la visita acompanyada a l’exposició. D’aquests 989 estudiants, 796 eren de 2n d’ESO, representant el 80’5% del total d’assistents, i 193 dels altres nivells.

Els participants pertanyien a 10 centres d’ensenyament secundari diferents i a l’Escola Municipal d’adults Can Noè.

A més, en aquest curs l’IES Pla d’en Boet ha iniciat una escola de pares i en la sessió “Sexualitat a l’adolescència” 60 persones també van prendre part del programa de l’Ajuntament visitant l’exposició i participant en el taller.

Tot i la finalització de l’exposició, el taller de sexualitat i afectivitat continuarà fins a final de curs en els propis centres docents.

——————————————————————————–