V desfilada canina a Vilassar de Mar

Aquest diumenge 19 d´octubre se celebrarà la cinquena desfilada canina organitzada pels Amics dels Animals de Vilassar de Mar. L´objectiu d´aquest acte és conscienciar la població sobre la necessitat de respectar els drets dels animals, fomentar-ne la tinença responsable, donar a conèixer l´associació Amics dels Animals, nascuda fa 6 anys, i presentar en societat els animals de gosseres municipals pendents d´adopció.

La desfilada tindrà lloc a la Plaça Picasso a partir de les 11 del matí. A més dels gossos pendents d´ adopció, que seran acompanyats en la desfilada pels voluntaris dels Amics dels Animals, també hi prendran part els ciutadans que ho desitgin amb els seus respectius gossos. Es lliuraran premis al gos més maco, al que més s´assembli al seu amo, al més simpàtic i al més rar.

En anteriors edicions la desfilada ha aplegat un centenar de gossos, entre abandonats i els que pertanyen a ciutadans del poble. Pel que fa als gossos abandonats, en els darrers anys s´ha aconseguit donar en adopció una mitjana de sis.
L´acte de diumenge acabarà amb una rifa de diferents obsequis.