Vilassar de Mar organitza uns seminaris d’intervenció ambiental per a policies locals

L’Ajuntament de Vilassar de Mar organitza del 27 al 30 de maig amb el suport de la Diputació de Barcelona uns seminaris d’intervenció ambiental per a policies locals. Amb el títol “La protecció del medi ambient al municipi”, el seminari s’adreça a policies locals, tècnics municipals i altres agents locals que intervenen en la gestió i la protecció del medi ambient dels municipis de Vilassar de Mar, Montgat, Alella, Vallromanes, Teià, Tiana i Cabrera de Mar.


L’objectiu bàsic d’aquests seminaris és millorar la formació dels agents locals per reforçar les funcions de vigilància, detecció d’impactes i protecció del medi ambient en el municipi. Amb una metodologia que parteix d’una introducció teòrica es faran debats i posades en comú d’experiències amb la valoració de casos pràctics.
La presentació del seminari es farà el dilluns 27 de maig a les 9.30 a l’Ajuntament amb la intervenció del cap del Servei de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Domènec Cucurull i l’alcalde de Vilassar de Mar, Pere Almera. Entre els temes que es tractaran durant els dies que duri el seminari destaca el control de la contaminació acústica, les experiències de la recollida porta a porta a Tiana, les rieres del Maresme, el delicte ecològic, els protocols d’actuació en cas d’infraccions i la policia com a educadora ambiental, entre d’altres.

Els horaris dels seminaris aniran de 9.30 a 13.30 hores i es faran a la sala de sessions de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Per reservar una plaça s’ha de trucar a la Policia Local de Vilassar de Mar al telèfon 937 541 020.