Vilassar, demà mateix, una exposició innovadora que mira al futur

Us convidem a la inauguració de l´exposició Vilassar, demà mateix organitzada per l´Ajuntament amb un doble objectiu: posar a l’abast de la ciutadania un contingut informatiu que totes les administracions han d’oferir als ciutadans sobre els projectes que poden incidir en la seva vida quotidiana i alhora fomentar la participació i promoure la seva implicació en els afers de la comunitat.


L´exposició no pretén ser un balanç d’una gestió de govern sinó que vol anar més enllà i presentar el Vilassar del futur per tal que els ciutadans puguin conèixer els projectes que es faran al municipi.

L´exposició està concebuda d´una manera original i innovadora on la il·luminació té un paper molt important. Al pati de l´escola Pérez Sala s´ubicarà un hivernacle i el seu interior quedarà dividit en diferents espais. En el primer, s´habilitarà una sala amb seients i un projector on sota les idees d´innovació i qualitat apareixeran alguns dels projectes amb visió de futur. A continuació, el recorregut continua amb un gran plafó on es veu el mapa de Vilassar i les grans accions de futur definides per tal que el ciutadà pugui opinar-ne. Segueix un altre espai amb una nova projecció audiovisual, en aquest cas amb els projectes relacionats amb la sostenibilitat i la participació. I la part final compta amb dos elements per engrescar a la gent a participar: dos ordinadors, un amb correu electrònic directe a l´alcalde i, un altre que dóna l´oportunitat de navegar pel portal de Vilassar de Mar.

La inauguració de l´exposició Vilassar, demà mateix, es farà el dilluns 23 de desembre a les 19 hores i romandrà al pati de l´escola Pérez Sala fins el 4 de gener en horari de 18 a 21 hores.

Dues conferències també formaran part d´aquest projecte:
El dia 28 a les 20 hores, presentació del portal de Vilassar de Mar a Internet amb conferència de Teresa Serra, presidenta de la Comissió per a la Societat de la Informació del Parlament de Catalunya.

El dia 3 de gener a les 20 hores, conferència d´Antoni Farrés, assessor d´Administració i Noves tecnologies i exalcalde de Sabadell.