banner pàgina(30)

Salut recorda que seguim en emergència i adverteix que la segona onada de la COVID-19 es pot avançar

Les alcaldies dels municipis del Maresme centre i sud que formen part de la Regió Sanitària de Barcelona van mantenir dijous una reunió amb la Delegació del Govern a la província de Barcelona i amb representants del sector sanitari Barcelonès Nord-Maresme. El missatge va ser contundent: Cal no relaxar-se. Seguim en emergència, cal canviar hàbits socials i mantenir totes les mesures de prevenció per evitar nous brots. Els especialistes contemplen que la segona onada de la COVID-19 es pot adelantar.
Més informació:

2 noves morts per COVID-19 al Maresme i 39 positius més que la setmana passada

L'actualització de l'informe sobre l'impacte de la COVID-19 al Maresme recull dues noves víctimes mortals que eleven a 549 les defuncions per coronavirus a la comarca.
D'altra banda, es confirma la tendència a l'alça del nombre de contagis. S'han comptabilitzat 39 nous positius i 1.423 casos sospitosos més que la setmana passada.
En el terreny laboral, destaca l'augment de la població ocupada resident al Maresme (un 0,61%) respecte al primer trimestre de l'any, però disminueix un 5,93% respecte al mateix període de l'any passat.
IMPACTE DE LA COVID-19 AL MARESME(1)

Augmenta un 48% la petició d’ajuda al Servei d’Atenció a la Dona del Maresme

violencia-masclista
Durant els mesos de confinament i el període de desconfinament, el SIAD Maresme ha fet 259 atencions, un 48% més que durant el mateix període de l'any passat. A més, un 60% han estat peticions d'ajuda per part de dones que pateixen violència masclista.

Lleu recuperació de la població ocupada empadronada al Maresme

L'ocupació de les persones empadronades al Maresme ha experimentat una lleu recuperació durant el mes de juny. Però, tal i com recull l'informe elaborat per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, la comparativa interanual reflecteix que hi ha 11.382 maresmencs i maresmenques amb feina menys que el mes de juny de 2019.

CURS ESCOLAR 2020 - 2021

Tornen les assessories presencials de Mobilitat Internacional Jove

A Vilassar de Mar

Els dimecres de 16:00 a 20:00h a Can Jorba.
No es necessari concertar cita

A Mataró

Els dimarts de 9:00h a 14:00h al Centre Cívic Cabot i Barba amb cita prèvia que cal sol·licitar al 667 182 782 o mobilitatjove@ccmaresme.cat

Què fa el Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme?

La Clara ho resumeix en 2 minuts:
mobilitat-internacional
Find us socially:
facebook twitter website instagram