banner pàgina(30)

El Maresme es dotarà d'un ens per facilitar l'accés a l'habitatge digne

El Consell d’Alcaldies celebrat aquesta setmana ha donat llum verda a la iniciativa presentada pel Consell Comarcal del Maresme de constituir un ens per promoure i gestionar habitatge social en les seves diferents tipologies.
La pobresa habitacional és comuna a tots els municipis de la comarca.
IMG-1790

El contagi per coronavirus al Maresme continua creixent

covid-municipis
Salut alerta que la situació epidemiològica és crítica i cal seguir amb molt detall l'evolució dels propers dies. Es recomana a la població extremar les mesures de prevenció: correcta higiene de mans, bona utilització de la mascareta, mantenir la distància física de seguretat i evitar les trobades en grup.
Aquesta setmana el Maresme ha registrat 171 nous positius (un 5% més que l'anterior) i 2.334 casos sospitosos (9% més que la setmana anterior).
Podeu consultar totes les dades comarcals i municipals a la infografia interactiva que s'actualitza cada divendres

AGENDA: Reunió d'alcaldies amb la Delegació del Govern per parlar de l'evolució del coronavirus al Maresme

El proper dijous, 30 de juliol, les alcaldies del Maresme mantindran una reunió amb el delegat del Govern, Juli Fernández, i responsables de Salut per parlar de la situació epidemiològica en els municipis de la comarca.

Afectacions en el servei ferroviari a partir del 25 de juliol

obres RENFE ESTIU-TARDOR 2020 13.07.2020
E$l trasllat de la via a l'interior de la futura estació de La Sagrera comportarà la interrupció de trens entre Badalona i l’estació Clot-Aragó els caps de setmana del 25 i 26 de juliol i del 6 al 8 de novembre. A partir del 27 de juliol i fins que finalitzin les obres, l’oferta de trens al Maresme es reduirà a 6 per hora i sentit en hora punta i a 4 durant la resta de la jornada.

SANT JORDI A L'ESTIU:

Qui ha guanyat el Concurs de relats sobre el confinament ?

stjordiestiobrespremiades

Literatura maresmenca en femení

metaslider (5)
Coincidint amb la celebració d'aquest Sant Jordi estiuenc, s'ha donat a conèixer el veredicte del jurat del Concurs de relats breus del confinament i el resultat de la votació popular.
Moltes felicitats a totes les guanyadores i guanyadors!
Mireu qui són i quins són els relats premiats
En aquest Sant Jordi atípic, recomanem consumir lectura comprant a les nostres llibreries de tota la vida i descobrir o redescobrir els autors i autores de la comarca.
Des del Consell Comarcal us oferim aquesta Guia d'escriptores del Maresme

ASSESSORAMENT EN LA CREACIÓ DE NOVES EMPRESES

metaslider (4)
El servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal assessora gratuïtament totes aquelles persones que tenen previst iniciar una nova activitat econòmica. Només cal que enviïn aquest formulari amb les seves dades.

De la grip de 1918 a la COVID-19

alexis-serrano
Demà és Sant Jaume, un dia que sempre ha sigut festa grossa a l'hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró. Aquest any, serà una diada especial. L'Arxiu Comarcal del Maresme i la Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena han elaborat l'audiovisual "De la grip de 1918 a la COVID-19" en agraïment a la feina del personal sanitari i en record a les víctimes de la COVID-19
Find us socially:
facebook twitter website instagram