banner pàgina(30)

La població ETCA del Maresme representa el 98,6% de les persones empadronades a la comarca

La població estacional a temps complet anual (ETCA) del Maresme durant 2019 ha estat negativa amb un saldo de -6.340 persones per dia. 6 municipis són una excepció i presenten xifres anuals en positiu. Santa Susanna, a més, és el municipi del Maresme i Catalunya amb més població ETCA....

IMPACTE DE LA COVID AL MARESME

11 noves defuncions

El Maresme ha comptabilitzat, la darrera setmana, 11 noves defuncions de persones contagiades per COVID-19. El nombre de víctimes mortals per coronaviurs s'eleva a 770 i els casos positius acumulats diagnosticats per PCR supera els 16.000.

Novembre tanca amb un descens de la població ocupada a la comarca

El mes de novembre ha tancat amb un descens de la població de la comarca ocupada en relació a l’octubre (0,26%). La xifra de població ocupada se situa en les 183.101 persones, 483 menys que a finals d’octubre. Aquest descens s’ha fet palès tant a la població femenina (-0,34%) com a la masculina (-0,20%)

10 històries, 12 joves, 14 països

La nova edició del butlletí de Mobilitat Internacional Jove recull, com és habitual, tota la informació sobre projectes de voluntariat, beques, intercanvis i ofertes laborals en actiu.
A més, ofereix les vivències personals de 10 maresmenques i maresmencs que, sortint de la zona de confort, es van aventurar a viure noves experiències a l'estranger
butlletí-desembre

Propostes nadalenques al Maresme

El Maresme ja s'ha vestit de Nadal i ofereix un conjunt de propostes per celebrar, amb seguretat, aquestes dates. Les recull el Consorci de Turisme tot convidant a un consum de proximitat. A més, el patge reial ja es troba a la comarca i, a través d’un vídeo, convida les famílies a omplir un formulari que permetrà que els nens i nenes rebin una carta personalitzada de Ses Majestats.
banner_slide_reis

AJUTS I SUBVENCIONS

Indústries extractives
Indústria manufacturera
Subministrament d'energia elèctrica, gas, vapor i aire condicionat
Subministrament d'aigua, activitats de sanejament, gestió de residus i descontaminació

FORMACIÓ

Autocurs: Assetjament sexual i assetjament per raó de sexe

AGENDA

17 de desembre a les 12.30h.- El conseller delegat de Serveis als Municipis i Innovació, Andreu Bosch, inaugurarà el nou quiròfan del Centre d'Atenció d'Animals Domèstics de Companyia (CAAD Maresme)

EL TEMPS

Cels ennuvolats, però sense pluja.
Si voleu estar al dia dels canvis meteorològics en el vostre municipi, consulteu la previsió del servei Meteomar
El temps
atencio-presencial
contacta
Troba'ns a les xarxes:
facebook twitter website instagram