BUTLLETI INFORMATIU

Les telecomunicacions, els subministraments bàsics i el transport aeri acaparen les reclamacions tramitades per l’Oficina de Consum del Maresme

L’Oficina d’Habitatge del Maresme gestionarà els ajuts a la rehabilitació emmarcats en els fons Next Generation

Mossos al.lerta a les persones usuàries dels serveis de teleassistència

Mossos d'Esquadra ha informat que persones usuàries dels serveis de teleassistència estan patint robatoris de diners i joies al seu domicili quan un home ben vestit, no uniformat i que diu ser del Servei de Teleassistència aconsegueix entrar a les cases particulars amb l'excusa de revisar els cables o l'aparell.
Els pressumptes autors farien servir el modus operandi de les estafes de falsos operaris utilitzant el nom del servei de teleassistència.

Convocatòria 2022 de subvencions al lloguer per a persones majors de 65 anys

Les sol·licituds es poden presentar fins al 29 d'abril

Més contagis, menys hospsitalitzacions i 3 noves defuncions

Durant la darrera setmana s'han notificat 3 noves defuncions que eleven a 1.438 el nombre de víctimes COVID-19 al Maresme.

Les dades alerten que els contagis estan creixent a un ritme superior al de la setmana anterior i, en termes percentuals, estan afectant més a les persones majors de 60 anys. En xifres absolutes, el major increment es registra en la població d'entre 40 i 59 anys.

Pel que fa a les hospitalitzacions, baixen però a un ritme més lent. Hi ha 2 persones igressades menys que la setmana anterior i 1 menys en llits UCI.

Podeu ampliar dades consultant la infografia que actualitzem cada divendres

Temps de pèsols al Maresme

Arrenca la temporada de pèsols, un dels productes gastronòmics que dona entitat pròpia al Maresme i atreu a la comarca els paladars més exquisits. Des d’avui i fins al proper 1 de maig és Temps de Pèsols al Maresme.
En aquesta edició -organitzada pel Consorci de Turisme i el Consell Comarcal del Maresme a través de Productes de la Terra Maresme– hi participen 24 productors i elaboradors i 29 restaurants de 17 municipis
instagram_post_01_1

AGENDA INSTITUCIONAL

Dimarts, 22 de març, a les 17h: CONSELL D'ALCALDIES DEL MARESME. Ordre del Dia

AGENDA

8M2022activitatsbanner

El Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme, al Congrés de la Joventut de Catalunya

Dissabte 19 de març:
  • Taller de creació de projectes Erasmus i CES (12h-13:30h). Girarà al voltant de com es promou la participació dels i les joves amb les accions de mobilitat internacional.
  • Fira d'entitats de mobilitat internacional: durant tot el matí, de 9h a 13:30h, tindrem un estand on mostrarem què fem en el servei, posant especial èmfasi en la difusió de la secció de maresmencs i maresmenques al món, com a eina per informar i orientar entre iguals.
  • L'exposició Reptes. Joves del Maresme en els règims de mobilitat, tindrà un lloc especial a l'espai de la fira
slider-lletrescena

‘Lletrescena’, quatre dies de literatura i teatre a Teià

Del 24 al 27 de març Teià es converteix en punt de trobada de la literatura i el teatre, una nova proposta cultural que sota el títol de "Lletrescena" vol generar vincles i projectes comuns entre la literatura i el teatre a partir del diàleg i la reflexió de personalitats dels dos àmbits.

Presentació del llibre "La Radio a Mataró 1922-1978"

L'Arxiu Comarcal del Maresme acollirà el proper divendres, 25 de març, la presentació del llibre "La ràdio a Mataró 1922-1978". Una obra del periodista Santi Carreras que aporta documents inèdits i posa especial èmfasi en l’activitat i consolidació de Radio Maresma 1951-1964
L'acte, conduït pel periodista Ramon Besa, comptarà amb la participació de l'autor del llibre i altres periodistes radiofònics.
IMG-20220126-WA0001.jpg_443427109

MEDIATECA

Quim Serra

El temps està canviant. Necessitem aigua, ploura?...

Ho explica el meteoròleg comarcal Quim Serra

ONA MARESME(7)

La consellera d'Equitat i Acció Social, Meritxell Romero, parla del 8M i de les reivindicacions de les dones

OFERTES LABORALS

Convocatòria de provisió, mitjançant lliure designació, del lloc de treball Director/a de Serveis Jurídics i Recursos Humans

presentació de sol·licituds fins al 22 de març

AJUTS A LES EMPRESES

EL KIT DIGITAL: Obert per al Segment I (empreses d’entre 10 i 49 treballadors)

Termini de presentació de sol·licituds: del 15 de març al 15 de setembre

AJUTS ALS MUNICIPIS

Convocatòria de subvencions per a projectes de prevenció i preparació per a la reutilització de residus municipals

Termini de presentació de sol·licituds: 16 d'abril de 2022

Convocatòria d’ajuts per a la rehabilitació d’edificis (entitats locals). Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència

Termini de presentació de sol·licituds: per a les actuacions de la línia 1 fins el 25/04/2022 i per a les actuacions de la línia 2 fins el 09/06/2022

EL TEMPS

Entrem a la primavera amb estones de sol, núvols i pluja.
Feu el seguiment del vostre municipi en el nostre web de meteorologia
El temps
atencio-presencial
contacta
Troba'ns a les xarxes:
facebook twitter website instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet