banner pàgina(30)

El Consell Comarcal del Maresme demana la regulació dels preus de lloguer d’habitatges

Tot i les notables diferències existents entre els 30 municipis del Maresme, gairebé la totalitat de poblacions de la comarca reuneixen els requisits per ser declarats “àrea amb mercat d’habitatge tens” tenint en compte els paràmetres establerts a la coneguda com a “Llei de contenció de preus del lloguer“.
metaslider(19)

Ajuts de lloguer 2021

Poden optar-hi les persones que siguin titulars d’un contracte de lloguer d’un habitatge que constitueixi el seu domicili habitual i reuneixin els requisits de la convocatòria
Una imatge de...

Borsa Comarcal d'Habitatge

La Borsa de lloguer d’habitatges és un servei que ofereix el Consell Comarcal del Maresme amb l’objectiu d’augmentar l’oferta de pisos de lloguer a preus assequibles i garantir d’aquesta manera l’accés de la població a un habitatge digne i a un preu just.

Ajuts individuals de menjador per al curs 2021-2022

El Consell Comarcal del Maresme ha tramitat 10.405 sol·licituds aquest curs 2020-2021 i s’han atorgat un total de 8.796 ajuts que han suposat destinar més de 6 milions d’euros a cobrir les necessitats de menjador escolar. Les sol·licituds per al proper curs s'han de tramitar a través dels ajuntaments.

El Consell Comarcal del Maresme manifesta el seu rebuig a les agressions que pateix el personal d’atenció directa al públic

La crisi sanitària, social i econòmica provocada per la COVID ha generat situacions personals i familiars molt complicades que fan que, de vegades, les persones que s’adrecen a l’administració descarreguin la seva ira i el seu malestar sobre les treballadores i treballadors que es troben en primera línia.

LA COVID-19 AL MARESME

Noves mesures

El Maresme no registra defuncions per COVID aquesta setmana

Per primera vegada en molts mesos, el Maresme no ha comptabilitzat aquesta darrera setmana cap defunció per COVID. També han baixat les hospitalitzacions, però ha augmentat un 14,29% el nombre de pacients a les UCI. Tanmateix han crescut els casos positius un o,72% respecte a la setmana anterior.

Pel que fa a les vacunacions, el 14,02% de la població del Maresme ja ha rebut la pauta completa de vacunació.

Més informació sobre la incidència de la COVID-19 al Maresme en aquesta infografia interactiva

MERCAT LABORAL

Augmenta la població ocupada al Maresme

Per tercer mes consecutiu, el Maresme ha registrat un increment de la població ocupada.
Les dades comarcals i municipals en aquest informe elaborat per l'Observatori de Desenvolupament Local

10 Expedients de regulació de l'ocupació i 106 persones afectades

L'informe del mes d'abril recull les dades a nivell municipal dels Expedients de regulació de l'ocupació presentats per les empreses maresmenques i resolts

FORMACIÓ

Coneix els requisits legals i fiscals de la venda on-line

Abans de començar un negoci per internet cal conèixer els requeriments legals i fiscals que comporta aquesta modalitat de venda.
Ho expliquem en aquest curs
4

Autocurs: Assetjament sexual i assetjament per raó de sexe

DONES

Col.loqui: La salut de les dones des d'una perspectiva feminista

El 28 de maig se celebra el Dia Internacional d’Acció per a la Salud de les Dones i, coincidint amb aquesta commemoració instaurada l’any 1987, el Consell Comarcal del Maresme i l’Assemblea Feminista de Vilassar de Mar ofereixen un col·loqui a l’entorn de la salud de les dones des d’una perspectiva feminista.

Kadijatu Dem Njie, la lluita per un món millor

A l'espai "Visibilitza't" del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) parlem amb la Kadijatu Dem Njie, una jove de Pineda de Mar que, als seus 27 anys, manté uns ferms ideals de lluita per aconseguir millorar el món que ens envolta.

AJUTS I SUBVENCIONS

Termini: Del 18 de maig a l'1 de juny de 2021
Termini: Del 17 al 31 de maig de 2021
Termini: del 17 al 26 de maig de 2021

INFORMACIÓ ALS MUNICIPIS

Termini: És variable en funció de cada recurs. El primer termini finalitza el 30/06/2021

EL TEMPS

A Mataró hi ha una tradició i és que per la Fira sempre plou, encara que siguin dues gotes.
Es complirà aquest any?
Seguiu la previsió al nostre web de meteorologia
El temps
atencio-presencial
contacta
Troba'ns a les xarxes:
facebook twitter website instagram