Aquest 2026 us convidem a descobrir les persones que hi ha darrere els productes del Maresme
Volem retre un petit homenatge a totes aquelles mans que produeixen i elaboren els articles que arriben a les nostres taules i que contribueixen a fer del Maresme una de les comarques gastronòmiques més reconegudes.
Les persones que treballen la terra, les que tenen cura dels animals, les que surten a pescar i les que elaboren artesanalment transmeten autenticitat, estimen el territori, mantenen viva una cultura i una tradició gastronòmica i enriqueixen la nostra societat. Uns valors que donen un caràcter únic als seus productes.
El Calendari 2026 de Productes de la Terra Maresme us convida a endinsar-vos en les històries de qui fa possible que, a la nostra comarca, puguem omplir el rebost de productes km 0.
A través de 12 protagonistes, volem fer extensiu el nostre reconeixement a totes les persones que defineixen la nostra identitat gastronòmica.
Protagonistes mes a mes
GENER
Forn de pa Can Puig
Arenys de Munt
FEBRER
Formatges Can Pujol
Vilassar de Dalt
MARÇ
Ous ecològics La Klosca
Mataró
ABRIL
Mel de Can Parcala
Cabrera de Mar
MAIG
Carnisseria Can Vives
Calella
JUNY
Maduixes de Can Marpons
Arenys de Munt
JULIOL
Horta Verdpujol
Cabrera de Mar
AGOST
Mun Kombucha
Mataró
SETEMBRE
Celler Vallalta Vinícola
Sant Cebrià de Vallalta
OCTUBRE
Port d’Arenys de Mar
Arenys de Mar
NOVEMBRE
Projecte agroecològic La Magalla
Cabrera de Mar
DESEMBRE
Pastisseria Campassol
Canet de Mar