Descripció

Full prim i dolç, enrotllat de forma cilíndrica com un canó, i elaborat amb farina, sucre, ous, essència de vainilla i mantega. La neula es menja tradicionalment per l´època de Nadal, encara que durant tot l´any es pot trobar en algunes botigues especialitzades.

Es recomana acompanyar-les amb crema catalana, sorbet, gelat o una copa de cava.

Temporada

Nadal

On trobar-lo

Casa Graupera SL
Mestres Neulers des de 1895
Maria Teresa Castellà Oliba. Carnet d’artesà alimentari
Teresa Graupera Castellà. Carnet d’artesà alimentari
Roser Graupera Castellà. Carnet d’artesà alimentari
Herminia Graupera Castellà. Carnet d’artesà alimentari
Pilar Graupera Castellà. Carnet d’artesà alimentari
Carrer Sant Simó, 5, cantonada Fossar Xic
08301 Mataró
Tel. 93 755 02 22
info@casagraupera.com
www.casagraupera.com