Descripció

  • MELMELADA DE MADUIXA: és molt bona combinada amb mató o iogurt i també amb torrades.
  • MELMELADA DE TARONJA AMB XOCOLATA: ideal com a postres per acompanyar un gelat o farcir pastissos.
  • MELMELADA DE GERDS: ideal per acompanyar carn o magret d’ànec.
  • MELMELADA DE TARONJA AL ROM: és molt bona amb carns i formatges secs, també per farcir pastissos.
  • MELMELADA DE CAFÈ: ideal com a postres per acompanyar un gelat.
  • MELMELADA DE TOMÀQUET A LA MENTA: combina molt bè amb tot. Ideal per acompanyar carn, graellada de verdures o bacallà.
  • MELMELADA DE POMA A LA CANYELLA: és molt bona per acompanyar unes torrades o també un rellom de porc.
  • MELMELADA DE PRÉSSEC: és la clàssica.
  • MELMELADA DE CARABASSÓ I PERA: ideal per acompanyar amb carn o amb formatge sec.
  • MELMELADA DE  MANGO: per acompanyar qualsevol carn rostida o ànec.
  • MELMELADA DE MÓRES: combina bé amb formatge fresc.
  • MELMELADA DE FIGUES AL WISKY: ideal per menjar amb foie fresc.
  • MELMELADA DE CEBA  AMB PANSES: ideal per acompanyar un rellom de porc o qualsevol rostit.
  • MELMELADA DE TARONJA AMARGA.
  • MELMELADA DE CARBASSA I TARONJA.
  • MELMELADA DE CIRERES D’ARBOÇ.
  • GELEA  DE  LLIMONA: té un sabor molt especial, Ideal per acompanyar un  pastís o un gelat.
  • GELEA DE TE DE GESSAMÍ: es pot prendre amb torrades o amb formatge brie
  • GELEA DE POMA AMB MENTA: es pot prendre per esmorzar amb torrades i també amb foie o formatge.
  • GELEA DE FLOR D’HIBISCUS: és molt bona amb formatge fresc.
  • GELEA D’ALL: ideal amb graellada de verdures o carpatxo de bacallà
    GELEA DE  CIRERES  D’ARBOÇ
  • I MOLTES MÉS…

Temporada

Tot l’any

On trobar-lo

MELMELADES CALADA
MELMELARIA

Productors i comercialitzadors

MELMELADES CALADA

Immaculada Pigem Presta
Carrer Tobella, 42
Sant Pol de Mar

Entrevista a Melmelades Calada

MELMELÀRIA
Cristina Martorell Vilaseca
Sant Isidre, 13-B
Tiana