Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

“Nosaltres”, el festival que aposta per la proximitat, celebra la seva cinquena edició amb un ampli ventall de propostes

juliol 18 @ 21:00 - agost 22 @ 21:00

L’estiu és temps de festivals i al Maresme en tenim de tota mena.

Un que fa gala de la seva identitat maresmenca és “Nosaltres“, una iniciativa de la cooperativa Clack que va nèixer en plena pandèmia i s’ha consolidat com a una suma de cultura comunitària i quilòmetre zero amb un compromís per la sostenibilitat.

El festival està pensat com un conjunt d’activitats culturals de petit aforament d’entre 100 i  150 persones a l’aire lliure que es programen als equipaments comunitaris de la Casa de la Palmera (Centre-Eixample) i els Jardins de l’antic Escorxador (Santes-Escorxador-Palau) de Mataró.

Nosaltres celebrarà la seva cinquena edició del 18 de juliol al 22 d’agost amb una oferta variada que va des d’un recital de cantautores i poesia, a un espectacle de dansa contemporània o teatre de petit format, passant per espectacles familiars i concerts en format íntim.

Cada dijous del 18 de juliol fins el 22 d’agost, ofereix una o dues sessions depenent de la data. Són propostes diverses i interseccionals, basades en eixos com l’art, el feminisme o la transformació social. En horari vespertí però de durada limitada, per una convivència adequada amb el veïnat.

Enguany es reforcen les activitats paral·leles amb un podcast del festival, Epistolari Comú, que els diimecres 17 i 31 de juliol i 21 d’agost s’emetrà en directe a les biblioteques municipals i a l’Ateneu Centre Cultural.

PROGRAMA

Mostra els detalls

Inici:
juliol 18 @ 21:00
Finalització:
agost 22 @ 21:00