Passejada per les pistes forestals d’Argentona amb els gossos del CAAD Maresme

L’Associació d’Amics del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme organitza una passejada canina recorrent una pista forestal del municipi d’Argentona. Els participants han de ser a les 10:30h del dissabte 27 de juliol a les instal:lacions del CAAD Maresme (darrera el cementiri d’Argentona). Es calcula que la passejada es perllongarà fins a les 13:00h. Les persones interessades han de contactat amb l’associació: acaad.maresme@yahoo.es

Aquesta passejada vol ser un regal per als gossos acollits al CAAD Maresme fins que trobin una nova llar, per això NO es poden portar gossos particupars.

Les places són limitades, per tant, cal inscripció prèvia. Es pot fer enviant un correu electrònic: acaad.maresme@yahoo.es, trucant al 697 758 476 o directament a les instal·laions del CAAD Maresme els dies anteriors a la passejada.

INDICACIONS PER ALS / LES PARTICIPANTS:

  • El camí és de terra, per tant es recomana calçat esportiu i, preferentment, mitjons de cotó.
  • La passejada dura unes 2 hores (amb parades), repartides en 50 minuts d’anada i 30 minuts de tornada.
  • D’anada ho ha trams de certa pendent i zones més estretes que d’altres, per tant, cal tenir cura del gos que es passeja per evitar baralles entre els animals.
  • Els participants no han de dur corretges, collars o arnesos ja que aquests seran facilitats per l’ACAAD Maresme a l’inici de la caminada.
  • Resta prohibit portat qualsevol tipus de menjar o llaminadures per als animals ja que s’ha d’evitar els conflictes entre ells.
  • No es permet que menors duguin els animals del CAAD, només s’assignaran a persones majors d’edat.

 

L’ACAAD Maresme-Argentona, com a entitat organitzadora de la passejada, no es fa càrrec dels actes irresponsables dels aparticipants, tot i que vetllarà, en tot moment, pel bon funcionament de l’activitat.

Data: 2013-07-27

Lloc: CAAD Maresme (darrera el cementiri d’Argentona)

Ho organitza: ACAAD Maresme-Argentona