Presentació del Premi Joventut 2008: “L´emancipació juvenil al Maresme. Anàlisi del mercat immobiliari i de les polítiques públiques”

  


El secretari de Joventut Eugeni Villalbí presidirà l’acte de presentació del treballador guanyador del Premi Joventut 2008 realitzat per Anna Garcia que porta per títol: “L’emancipació juvenil al Maresme. Anàlisi del mercat immobiliari i de les polítiques públiques. L’acte tindrà lloc el dimarts, 22 de desembre, a les 12.00h a la sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme.


A més del secretari de Joventut i de l’autora del treball guanyador, hi assistiran: Bernat Costas, conseller delegat de Promoció Econòmica i Serveis Educatius del Consell Comarcal del Maresme; Francesc Teixidó, regidor d’Habitatge de l’ajuntament de Mataró; David Ricart, coordinador territorial de Joventut a Barcelona i Montse Perals, cap de l’Observatori Català de la Joventut.

Data: 2009-12-22

Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme (entrada per Avinguda Maresme cantonada Avinguda Jaume Recoder de Mataró)

Ho organitza: Secretaria de Joventut de la Generalitat