Programa de la XXII Setmana de l’Emprenedoria al Maresme

PROGRAMA

Instagram Shopping

Al taller d’Instagram Shopping parlarem sobre la importància d’utilitzar aquest canal, per donar una major difusió als productes del nostre ecommerce, obtenir més vendes i una major fidelització dels nostres clients. Veurem com configurar els aspectes necessaris per obrir la nostra botiga a Instagram i començar a etiquetar productes.

DATA: Dilluns 28 de juny
HORA: 10:00h-12:00h
MODALITAT: online
PREU: gratuït

FORMADOR:

Bruno Gabarrón

Llicenciat en Màrqueting i Comunitats Digitals, i especialitzat en Digital Traffic Management.

Formador freelance de màrqueting digital i col·laborador a la Universitat TecnoCampus com a tutor i tribunal de TFG d’empresa, pla de màrqueting i pla d’intervenció.

Col·laborador com a formador d’estratègies digitals per a l’agència de màrqueting Tresbombillas.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/brunogabarron/

Web col·laborador: https://tresbombillas.com/


Desitges eliminar les teus deutes de forma legal? Llei de la Segona oportunitat

Tant als particulars com als autònoms, a vegades el camí de la vida es pot complicar, les responsabilitats ofeguen i els deutes impedeixen tirar endavant. El temor a perdre la casa, a no poder pagar les quotes dels préstecs, a embargaments, a rebre trucades reclamant-te deutes poden superar-te. Doncs bé, no cal esperar a quedar-te sense alternatives, la Llei de la Segona Oportunitat és un mecanisme legal que pot ser la solució als teus problemes.
Cada cas és diferent i la nostra conferenciant està especialitzada en poder estudiar com exonerar els teus deutes amb èxit, i per tant alliberar-te’n per a sempre.


DATA: Dimarts 29 de juny
HORA: 10:00h-12:00h
MODALITAT: online
PREU: gratuït

FORMADORA:

Anna Velayos Catafal

Advocada

Mediadora Concursal del Registre de Mediadors del Ministeri de Justícia.

Mediadora Concursal del Consell General de Cambres de Comerç de Catalunya

Especialitzada en dret concursal i civil. El seu afany és el de cercar la millor solució per cada conflicte ja que cada client té les seves particularitats.

Dins l’àmbit concursal cada dia treballa amb més empenta per acompanyar als clients per alliberar-los de la totalitat del seu deute o el màxim que la llei permeti.

www.velayosadvocats.com

www.quieroempezardenuevo.com


Normativa pàgina web i botiga online

Les circumstàncies socials, sanitàries i el desenvolupament tecnològic, fa que la manera de vendre i relacionar-me amb el meu client vagi canviant, darrerament moltes empreses es plantegen vendre online, està present a les xarxes, tenir un web o blog, enviar informació comercial, etc… per donar a conèixer i vendre els seus productes o serveis, has pensat com ho has de fer per no incórrer en responsabilitats legals?. En aquest breu taller parlarem dels textos legals que ha de tenir un web i quina informació s’ha de posar a l’abast del client en la compra online, així com podem fer conèixer els nostres productes o serveis.

DATA: Dimecres 30 de juny
HORA: 10:00h-12:00h
MODALITAT: online
PREU: gratuït

FORMADORA:

Àngels Galiana Arranz

Advocada i coach, especialitzada en dret de l’empresa, protecció de dades, dret digital i propietat industrial.

angels@agaliana.com


Comunicació online per a negocis de proximitat

La comunicació online va més enllà de les xarxes socials i l’ecommerce. Pels negocis de proximitat les eines digitals suposen una oportunitat, però cal utilitzar-les de la manera adequada. Aprendrem alguns recursos que ens permetran connectar amb els usuaris, generar interès pel que fem o oferim i aprofitar totes les eines de què disposem.

DATA: Dijous 1 de juliol
HORA: 10:00h-12:00h
MODALITAT: online
PREU: gratuït

FORMADOR:

Marc Pericas Linares

Especialista en branding, comunicació i màrqueting.

Fundador de l’agència ThePericas i col·laborador de diferents associasions i entitats socials.

thepericas.com

LinkedIn per persones emprenedores i empreses

Taller dirigit a totes aquelles persones disposades a optimitzar el seu perfil en aquesta xarxa social per treure-li major rendiment i avançar en el seu desenvolupament professional. Especialment enfocat a emprenedors i empreses, veurem com tenir un perfil optimitzat al 100 % i com crear contingut original, de valor i memorable.


DATA: Divendres 2 de juliol
HORA: 10:00h-12:00h
MODALITAT: online
PREU: gratuït

FORMADOR:

Enric Bastardas

Comunicador, Il.lusionador i Provocador. Formador en Personal Branding i Comunicació analògica i digital. Master en PNL i Neuromàrqueting. Xarxes socials i videoblogger. Divulgador Emocional i Educador digital. Col.laborador del diari ARA.

enricbastardas.com


Aixeca el teu negoci en temps de crisi

És mot important saber identificar les 6 àrees d´un negoci, els punts crítics a reforçar o les possibilitats de millora, per tal de definir un Pla d´Accions. No et perdis l’oportunitat de conèixer més el teu negoci i fer-lo créixer!!
Continguts:

  1. Quin és el FOCUS del meu negoci?
  2. Les 6 àrees que el composen: Màrqueting, venda, Productes / Serveis, Finances, Organització / Satisfacció personal
  3. Construïm la Roda de l´Estat del meu negoci
  4. Interpretació de resultats: quins són els punts febles?
  5. Pla d´accions

DATA: Dilluns 28 de juny

HORA: 12:30h – 14:30h

MODALITAT: online

PREU: gratuït

FORMADORA:

Isabel Sánchez Marín

Formadora y Consultora d´empreses des de 2008, Máster en Gestió de Qualitat experta en Gestió d´Equips i implantació de Sistemes de Qualitat en Millora Contínua.

Amplia experiència en metodologies de treball de planificació, Lean Manufacturing, resolució d´incidències….

Web: www.ismformacion.com 


Noves fonts de finançament per persones emprenedores

La majoria de negocis necessiten finançament. Tant si estan en fase de creació, de creixement, com de consolidació. Descobreix les moltes oportunitats que ens brinda el finançament alternatiu a la banca, per a millorar i optimitzar les finances tant de petits negocis com de nous projectes.


DATA: Dimarts 29 de juny
HORA: 12:30h – 14:30h
MODALITAT: online
PREU: gratuït

FORMADOR:

Albert Riera

Creador d’Equips con Alma. Acompanya a empreses i projectes en la gestació d’equips de valor, des d’un lideratge conscient, engranant el potencial individual i col·lectiu.

També assessora en la fase inicial de nous projectes per estructurar una base sòlida des dels valors, la missió i la visió de la proposta.


Vull exportar, per on començo?

Pot ser us sonarà la frase: “la feina mal feta no té futur, la feina ben feta no té fronteres”. Ja fa anys que Catalunya demostra la seva clara vocació de creixement a l’exterior. Però exportar és fàcil? Com ho faig? Per on començo? Si creus que el teu producte o servei es podria exportar, però no ho has fet mai, revisem plegats quines son les passes necessàries per poder iniciar-te en la internacionalització del teu negoci.


DATA: Dimecres 30 de juny
HORA: 12:30h – 14:30h
MODALITAT: online
PREU:gratuït

FORMADORA:

Eva Salud

Consultora en internacionalització, acompanya empreses catalanes a obrir mercats a l’exterior des de fa 20 anys.

Formada en Màrqueting i Comerç internacional, ha treballat per empreses com Nutrexpa i Pronovias, que li han permès agafar molta experiència en ajudar a empreses petites i mitjanes a iniciar-se en l’exportació.


Lideratge femení: l’èxit del teu projecte

Un taller que t´ajuda a descobrir-te, apropar-te a la teva identitat autèntica, concretar un objectiu, i fer una ruta guiada pel camí de l’emprenedoria femenina, explorant les teves habilitats i els recursos que necessites per fer créixer amb èxit el teu projecte.
En acabar el taller tindràs un mapa guia de necessitats, recursos i possibles obstacles a resoldre, per transitar amb èxit, el camí professional o empresarial que hagis escollit.

DATA: Dijous 1 de juliol
HORA: 12:30h-14:30h
MODALITAT: online
PREU: gratuït

FORMADORA:

Sonia Cervantes Torrell

Experta en Comunicació i Humanització.

Presidenta i directora d’ Esalma Consulting i Esalma ONG.

Consultora i formadora, especialitzada en dones  i en infància.

https://www.instagram.com/esalmabysonia/


El Certificat Digital. Com obtenir-lo, avantatges i utilitats

Tots sabem que la tendència en tramitar i presentar determinats documents a l’Administració és fer-ho de forma telemàtica, és per això, que en aquest taller t’ensenyarem a descarregar-te el certificat digital com a eina clau per realitzar aquets tràmits, així com també explicar-te les seves aventatges i utilitats.

DATA: Divendres 2 de juliol
HORA: 12:30h-14:30h
MODALITAT: online
PREU: gratuït

FORMADORA:

Maria Luque

Economista i especialita en fiscalitat, així com també assessora en tot el procés de creació d’emprea. U&R Consultoria Empresarial, Economistes i Advocats, assessorament fiscal-comptable, laboral i mercantil.

https://www.urconsultoria.com/