Taller-xerrada “Violències de gènere al món de la música”, a Mataró

TALLER-XERRADA organitzat pel Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) de l’Ajuntament de Mataró i les Cases de la Música, amb la col·laboració de L’Arc Cafè Cultural & Rock Bar.

– Clàudia Ferrández Key Day (Xavi Sarrià i el Cor de la Fera, psicòloga especialista en musicoteràpia i educació)
– Vera Carrión (Mafalda, directora del documental “Las que faltaban”)

En aquests últims anys s’ha fet més que palès que hi ha circumstàncies en el món de la música, tal i com passa en altres sectors, que fan que el paper de la dona estigui menystingut i no se li atorgui la rellevància que els hi correspon. És per això que dues artistes de pes en l’escena musical de l’estat vindran a fer-nos una aproximació teòrica-pràctica a conceptes sobre la violència patriarcal per a aprendre a detectar-los i així poder actuar amb consciència; i tot amb exemples de dins del món de la música. També ens mostraran resistències i ens dotaran d’eines per a poder crear-les.

La xerrada no serà només una masterclass, podrem veure exemples explícits via vídeos que analitzarem entre totes, podrem també crear un debat, i podreu aportar idees. Animem que qui sigui artista hi participi aportant exemples com bé poden ser cançons, videoclips, portades de discos (en el cas de músics), però també altres elements artístics plàstics, visuals, etc.

 

Data: 2019-03-06

Lloc: L’Arc Cafè Cultural & Rock Bar

Adreça: Carrer d’en Pujol 26, 08301 Mataró.

Ho organitza: Ajuntament de Mataró i les Cases de la Música, amb la col·laboració de L’Arc Cafè Cultural & Rock Bar.

Tipus d’acte: -7-