El Director General de Memòria Històrica Democràtica s’interessa pel projecte “Ruta de la Guerra Civil al Maresme”

El Director General de Memòria Democràtica i Subdirector General, Antoni Font, va visitar el Maresme dijous passat per conèixer de primera mà l’evolució de la “Ruta de la Guerra Civil al Maresme”, un projecte que permetrà salvaguardar la memòria històrica recuperant elements arquitectònics i espais que van tenir un paper destacat durant el conflicte. Aquest projecte se suma al de les 6 rutes incorporades a  “L’herència del Maresme. Rutes turístiques pel patrimoni cultural a la comarca” subvencionat amb fons FEDER i complementarà l’oferta turística del Maresme com a territori cultural, responsable i de qualitat.

Antoni Font va ser rebut pel vicepresident primer i conseller delegat de Planificació Estratègica, Joaquim Arnó, i pel conseller delegat de Serveis a les Persones, Marc Bosch.

A més d’informar la Direcció General de Memòria Democràtica sobre l’estat d’execució del projecte maresmencs, la comitiva va visitar indrets destacats de la comarca com el Passeig dels Anglesos de Caldes d’Estrac per veure alguns edificis de l’itinerari de les Ambaixades; espais emblemàtics del municipis de Sant Vicenç de Montalt i l’edifici que ha d’acollir el Centre d’interpretació de la Guerra civil al Maresme en Santa Susanna.