Canet, punt de trobada de la promoció turística de la província de Barcelona

La gastronomia i el modernisme centraran la visita demà (dimarts 19 d’octubre) de 10 directors europeus de l’Agència Catalana de Turisme a la destinació Costa de Barcelona-Maresme. Canet de Mar ha estat el municipi escollit per mostrar als visitants l’important patrimoni modernista de què disposa la comarca del Maresme.


Els directors europeus de l’Agència Catalana de Turisme realitzen una trobada bianual de treball amb els representants de la Diputació de Barcelona. Aquest any, les reunions tancades es faran a Sitges i la d’acostament als valors turístics de la província es durà a terme a la destinació Costa de Barcelona-Maresme, on el Consorci de Turisme aprofitarà per promocionar dos dels principals atractius que té la nostra destinació: el patrimoni modernista i la gastronomia.

La comitiva, entre la qual hi ha els 10 directors europeus de l’Agència Catalana (la major part d’ells de països emissors de turistes: Alemanya, Benelux, França, Itàlia, Països Nòrdics, Països de l’Est, UK & Irlanda) i els responsables de màrqueting i d’Operacions de l’Agència a Madrid, arribaran a Canet de Mar al migdia.

El programa inclou un dinar al restaurant modernista Casa Roura que oferirà un menú especial amb diversos plats que, aprofitant la celebració del Calamarenys, tindran el calamar com a protagonista principal i acompanyats amb vi de la DO Alella.

Tot seguit, acompanyats pel President del Consorci de Turisme, Josep M. Juhé faran la ruta modernista de Canet de Mar que incorpora la visita a la Casa Museu de Domènech i Muntaner, el Petit Palauet i la Masia Rocosa, entre d’altres edificis singulars.

Periodistes europeus visiten el CAT de Teià
D’altra banda, el CAT de Teià va ser ahir lloc receptor de 10 periodistes europeus procedents del Benelux, França i Itàlia. Els periodistes van conèixer el patrimoni arqueològic romà. Aquesta acció forma part dels viatges de premsa i adreçats a tour operadors que organitza l’Agència Catalana de Turisme.

En aquests viatges de presa de contacte amb productes turístics concrets de la destinació Costa de Barcelona-Maresme, el Consorci aprofita per lliurar als visitants  imatges i material promocional del conjunt d’ofertes de lleure del Maresme.