Carme Ruscalleda presenta en roda de premsa la Guia Gastronòmica del Maresme

 

La cuinera i restauradora maresmenca Carme Ruscalleda presentarà dijous la Guia Gastronòmica del Maresme que ha editat el Consorci de Turisme per donar a conèixer els principals productes alimentaris que han donat fama al nostre territori i que es presenten amb dos itineraris ben definits: de la terra a la taula i del mar a la taula. A llarg de 46 pàgines la Guia fa un recorregut per la tradició, els productes, les activitats que es programen a l’entorn d’ells i la seva arribada a taula en forma de plat preparat.

Carme Ruscalleda, que és qui fa el pròleg de la publicació, estarà acompanyada en la roda de premsa de presentació de la Guia pel president del Consorci de Turisme Jaume Borrell i pel Diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona Ramon Riera.

Data: 2012-06-21

Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme (Plaça Miquel Biada, 1 de Mataró. Entrada per Avda Maresme cantonada amb Avda Jaume Recoder)