
| PROGRAMA | 
|  | 
| 17.00h.- Recepció (pastes, cafè i begudes) | 
|  | 
| 17.30h.- Presentació de la Conferència | 
| 
Salvador Domínguez, President de la Unió de Consumidors de Catalunya – UCC | 
|  | 
| 17.35h.- Benvinguda | 
| 
David Bote, Alcalde de Mataró | 
|  | 
| 17.40h.- Salutació | 
| 
Jordi Mir, Conseller Delegat de Benestar Social, Cultura, Consum i Salut Pública del Consell Comarcal del Maresme | 
|  | 
| 17.45h.- Taula rodona: “Aliments ecològics-biològics” | 
|  | 
| 
Modera: Jaume Cases. Assessor Interdepartamental del Consell Comarcal del MaresmeAbel Mariné, Catedràtic en Nutrició de la Universitat de Barcelona (UB)Juan Antonio Caballero, President de la Federación Española de Empresas con Productos Ecològicos (FEPECO)Jordi Sánchez, Productor de llúpol ecològic de Lupulina i representant de l’Organització de Productors Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) | 
|  | 
| 19:45h.- Cloenda II Cicle de Conferències d’Alimentació i Salut Responsable | 
|  | 
| 
Laura Martínez, Diputada de l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona | 
|  | 
| Inscripció gratuïta. Cal confirmar assistència: Tel 93 454 67 76 – ucc@consumidors.org | 
|  | 
|  | 
Data: 2018-10-24
Lloc: Can Palauet (Carrer d’en Palau, 32 de Mataró)