Curs Bàsic de Seguretat Alimentària a Tordera

Data inici: 21 de març 2017.  Inscripcions obertes fins el dia 17 de març.

Objectius

El Consell Comarcal del Maresme, per encàrrec de l’Ajuntament de Tordera durà a terme un curs sobre aquesta formació específica per a ciutadans i ciutadanes del municipi.

La sessió permetrà als assistents:

Conèixer i fomentar el compliment  de les normes d´higiene alimentària en el treball habitual dels manipuladors d´aliments.
Prevenir les malalties de transmissió alimentària.
Implementar sistemes d´autocontrol basats en l´anàlisi de perills i punts crítics de control (APPCC).

Contingut

Segons s’estableix al capítol XII de l’annex II del Reglament (CE) 852/2004, les empreses del sector alimentari han de garantir la supervisió i la instrucció o formació dels manipuladors en qüestions d’higiene alimentària segons la seva activitat laboral. El titular haurà d’elaborar i aplicar un pla de formació i capacitació del personal en seguretat alimentària.

Aquests cursos van adreçats a tots els professionals que intervenen, participen o estan en contacte amb els aliments en algun dels processos de la cadena alimentària (preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, manipulació…).

Referència SeguretatAlimentAjTordera/març’17 Públic A les persones empadronades a Tordera Modalitat Presencial Dates: Dimarts 21 de març de 2017 Horari 9h a 14h Hores 5 hores Lloc CASAL DE JOVES DE TORDERACarrer Pujades, 9 Població Tordera Dates d’inscripció 2017-03-13 Data fi d’inscripció 2017-03-17 Nombre de places 25 Requisits d’accés Estar empadronat a Tordera. Com s’ha de fer la inscripció

Mitjançant el formulari:http://www.ccmaresme.cat/formulari.php?id=12433 

Cost El cost del curs és de 25 euros pels ciutadans de Tordera. Forma de pagament Un cop realitzada la inscripció per mitjà del formulari, el Consell Comarcal farà arribar via e-mail el full de pagament corresponent. Entitat que realitza la formació Consell Comarcal del Maresme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera. Contacte

Núria Vilardell
Coordinadora del curs
93 741 16 28 – salutpublica@ccmaresme.cat

Organitzen i col·laboren: Consell Comarcal del Maresme i Ajuntament de Tordera.