Curs de cuina, restauració i sala

Nom de l’entitat Fundación Intermedia Enllaç a l’acció
Per a persones
Sector/especialitat professional Auxiliar de cuina i cambrer/a de sala Si forma part de la Garantia Juvenil, indiqueu el nom concret del programa PICE Municipi on es realitza el curs/acció Barcelona Nom del centre on s’imparteix Fundación Intermedia Adreça Gran Via Carlos III, 62 Data d’inici 12-09-2018 Data de finalització 06-11-2018 Horari (dies de la setmana i hores/dia) De 9:00 a 14:00 de dilluns a divendres Total d’hores 250 hores Requisits d’accés Ser beneficiari/ària de la Garantia Juvenil Certificat que assoleix l’assistent un cop finalitzada l’acció Diploma de auxiliar de cocina, restauración y sala Termini d’inscripció 20 setiembre Com s’ha de fer la inscripció? Llamar al 673676959 o enviar un correo electrónico al m.casamitjana@fundaciointermedia.org Documentació a lliurar certificado de garantía juvenil Més documentació

TRADUEIX

Treballem els protocols de serveis, atenció al client i el parament del servei. També faran 2 setmanes de pràctiques de cuina on treballant les diferents tècniques de tallar, netejar i pelar diferents verdures, fruites, peix i carn i elaboraran diferents plats i menús. Complementàriament coneixeran les normes de seguretat, higièniques sanitàries i de manipulació d’aliments.
Trabajamos los protocolos de servicios, atención al cliente y el menaje del servicio. También harán 2 semanas de prácticas de cocina donde trabajando las diferentes técnicas de cortar, limpiar y pelar diferentes verduras, frutas, pescado y carne y elaborarán diferentes platos y menús. Complementariamente conocerán las normas de seguridad, higiénicas sanitarias y de manipulación de alimentos.