Home Economia i Treball OTL – Oficina Tècnica Laboral
OTL – Oficina Tècnica Laboral
OTL – Oficina Tècnica Laboral

L’Oficina Tècnica Laboral del Maresme (OTL) té com a missió atendre i prestar serveis a persones amb transtorn de salut mental a fi de facilitar-ne la inserció laboral o millorar la seva ocupació. Aquesta oficina, ubicada a Premià de Mar, es va constituir l’any 2002, la gestiona el Consell Comarcal del Maresme i forma part de la Xarxa d’Oficines Tècniques Laborals impulsada per la Diputació de Barcelona.

Llegir més…

L’OTL del Maresme és l’únic dispositiu públic d’inserció laboral del territori especialitzat en salut mental. Complementa l’activitat dels serveis locals d’ocupació amb l’objectiu de recuperar sociolaboralment les persones amb malaltia mental.

L’Oficina ofereix a les persones usuàries un conjunt de serveis especialitzats orientats a la millora de la seva ocupabilitat. Paral·lelament i complementàriament fa una tasca intensa d’apropament al teixit productiu per captar i identificar ofertes de feina ajustades al perfil, les expectatives i les necessitats específiques de les persones beneficiàries.

Pot utilitzar els serveis de l’OTL qualsevol persona que acrediti un diagnòstic de malaltia mental,  que estigui en situació d’atur o de millora d’ocupació i compleixi els següents requisits: 

  • Plantejar-se, per voluntat pròpia i amb motivació, la inserció laboral
  • Garantir una autonomia personal (cura de l’aspecte, respecte pels horaris…) i una estabilitat emocional mínimes per poder dur a terme una activitat laboral
  • Acceptar la coordinació entre el personal de l’OTL i l’equip de centre sanitari de referència
Responsable tècnica: Glòria Bayot Responsable polític: Estanis Fors
CONTACTE:
TEL: 93 741 16 16 (centraleta)A/e: gloria.bayot@ccmaresme.cat