El bolet torna a ser el protagonista a 15 municipis del Maresme

 


El bolet ja és un clàssic de la cuina de tardor i protagonista indiscutible de l’oferta gastronòmica dels restaurants del Maresme. Per tal de poder programar bé l’agenda i no perdre’s cap esdeveniment micològic, el Consorci de Turisme Costa del Maresme i el Gremi d’Hostaleria i Turisme Mataró i Maresme han editat el fulletó: La cuina del Bolet del Maresme


Vilassar de Dalt, Teià, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Arenys de Mar, Cabrils, Pineda de Mar, Premià de Mar, Mataró, Argentona, Sant Vicenç de Montalt, Caldes d’Estrac, Arenys de Munt, Premià de Dalt i Sant Andreu de Llavaneres són els 15 municipis del Maresme que aquest any han organitzat activitats a l’entorn del món del bolet: exposicions, fires, cursos, sortides al bosc per buscar bolets, degustacions i menús especials en els restaurants d’aquestes localitats. La programació d’activitats queda recollida en el fulletó La cuina del Bolet del Maresme que per cinquè any consecutiu editen el Consorci Costa del Maresme i el Gremi d’Hostaleria de la comarca. En aquest llibret, a banda de trobar els esdeveniments micològics programats per cada municipis, apareixen els restaurants que ofereixen menús especials amb el bolet com a protagonista, i fins i tot, recepetes culinàries per fer a casa. En total s’han editat 6.000 exemplars. També podeu accedir a la versió electrònica,  
Clicant aquí