El CAAD Maresme celebra el seu tercer aniversari amb una jornada de portes obertes

Es presenta l’Associació d’Amics del CAAD Maresme

  


EngresCAAD! és el títol que el CAAD Maresme ha posat al conjunt d’actes programats per al dissabte 30 de maig, dia en el qual celebrarà el seu tercer aniversari amb una jornada de portes obertes que es complementarà amb un conjunt d’actes lúdico-educatius. Totes les activitats es realitzaran a les instal·lacions que el CAAD Maresme té a Argentona (a Can Carmany, darrera el cementiri).


L’acte institucional de benvinguda serà a càrrec de l’alcalde d’Argentona, Pep Masó, la directora del CAAD Maresme, Mar Alcalà i el president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo. Coincidint amb la festa, es presentarà l’Associació d’Amics del CAAD Maresme constituida per un grup de voluntaris i voluntàries que volen continuar treballant amb el Centre per intentar trobar una llar als
gossos i gats abandonats que hi ha en aquest Centre d’Acollida
. La presentació anirà a càrrec d’Aurora Alba, presidenta de l’associació. A més, els nens i nenes podran participar en el taller lúdico-educatiu Sembleu gat i gos que vol fomentar la tinença responsable d’animals a casa. Aquest acte per als més petits es farà de forma simultània amb una taula rodona sobre El paper dels animals de companyia a la nostra societat. Hi aportaran els seus punts de vista la veterinària etòloga Victòria Coll, el fisioterapeuta Francesc Fernández Reche, la presidenta de la Coordinadora de Protectores d’Aninmals Susana Pallerols, la Fundació Maresme i els adoptants Sònia i Àlex. Moderarà la taula rodona la consellera delegada de Territori i Sostenibilitat del Consell Comarcal del Maresme, Sílvia Tamayo El fi de festa estarà amenitzat pel grup de rock maresmenc Water D Vater.
Els actes començaran a les 17.00h. Podeu descarregar-vos el programa, clicant sobre la imatge:
 

Clic aquí per a pdf

Data: 2009-05-30