El CAAD Maresme fa una crida a l’adopció de gatets d’entre 1 i 3 mesos

  


En Right (a la foto) i el seu germà Left s’han convertit en uns experts en biberó. Van arribar al
Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia (CAAD) del Maresme
amb només dues setmanes de vida. El biberó i les atencions dispensades pel personal i pels voluntaris del Centre els han salvat. Ara, igual que molts cadells de gat que hi ha acollits al CAAD Maresme (Argentona), necessiten una urgent adopció.


En els darrers mesos s’ha incrementat substancialment el nombre de cadells de gat que arriben al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme (Can Carmany. Darrera el cementiri d’Argentona). Les històries de tots ells són molt similars. Els seus propietaris els abandonen en caixes de cartró al costat de contenidors, parcs o portes d’edificis. Sovint de nit. Quan algú se n’adona, no tots són vius i els que encara respiren es troben en unes condicions de salut molt delicades.   

Les atencions que reben al CAAD Maresme per part dels treballadors i dels voluntaris, de vegades tenen com a premi la supervivència de l’animal. Aquest és el cas d’en Right, en Left, la Chincheta, en Cutter, en Tippex, en Piñón, en Pistacho, la Castanya, en Sésamo i la Xeta (a la foto). Tots ells tenen entre 1 i 3 mesos. Ja han superat la fase crítica i es troben en un bon estat de salut. El CAAD Maresme fa una crida a la seva adopció. Tots els animals que lliura el CAAD Maresme han superat els test vírics, estan desparasitats, microxipats, tenen el calendari de vacunes al dia i quan es fan adults s’esterilitzen en el mateix Centre. Les persones interessades podeu veure els cadells en el CAAD Maresme (Can Carmany. Darrera el cementiri d’Argentona. Per veure el plànol d’accés,
cliqueu aquí
). També podeu trucar per telèfon: 93 797 42 72.