El Consorci Costa del Maresme edita una agenda setmanal electrònica amb les activitats programades a la comarca

 


El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme col·labora amb els ajuntaments de la comarca en la difusió de les activitats de lleure que s’organitzen a cada municipi. Per tal que tothom pugui conèixer les activitats més rellevants que hi ha programades, el Consorci distribueix “on line” una agenda setmanal.


El Consorci de Turisme Costa del Maresme ja fa temps que treballa amb l’objectiu d’aconseguir que la nostra comarca sigui un lloc de referència per visitar durant tot l’any i no només en temporada alta. Per aconseguir-ho, es vol incidir en el turisme de proximitat, és a dir aquell geogràficament proper que busca alternatives de lleure que no requereixin grans desplaçaments. Amb aquesta finalitat, el Consorci Costa del Maresme, ofereix al seu
web
una agenda actualitzada amb els esdeveniments més rellevants que s’organitzen als diferents municipis del Maresme. A aquest servei, s’ha afegit recentment el de l’edició d’una agenda “on-line” que recull aquelles activitats programades a una setmana vista que es distribueix per correu electrònic. Totes aquelles persones que hi estiguin interessades, es poden inscriure a través del formulari que es troba a la portada del web del Consorci. Costa del Maresme també té el .cat El web del Consorci de Turisme ja té actiu el domini .cat, per tant s’hi pot accedir a la pàgina web des de diferents adreces:
costadelmaresme.cat
,
costadelmaresme.es
,
costadelmaresme.info
,
costadelmaresme.com
i costadelmaresme.org{|}http://www.costadelmaresme.org{h}