El Consorci Costa del Maresme fa una valoració postiva de la seva assistència a la Fira Internacional de Turisme de Vakantie Beurs

{+}  

{+}
Malgrat de Mar, Calella, Santa Susanna i Pineda de Mar són les destinacions turístiques del Maresme que més interès han despertat entre el miler de persones que han visitat l’estand que el Consorci de Turisme Costa del Maresme ha tingut a la Fira Internacional de Turisme de Vakantie Beurs que s’ha celebrat a la població holandesa d’Utrecht.


El Consorci fa una valoració força positiva tant del nombre de visitants com de la receptivitat que té el públic holandès de la comarca del Maresme, tot i que sovint se la identifica com a Costa Brava. Una de les principals fites del Consorci ha estat explicar els trets diferencials de la marca “Costa del Maresme” i explicar tots els atractius que la comarca té per als visitants. El públic que majoritàriament s’ha adreçat a l’estand del Consorci s’engloba en una franja d’edat compresa entre els 40 i els 60 anys que programa les seves vacances en parella, vol allotjar-se en un càmping al voltant de Barcelona, cerca activitats de natura per poder complementar la seva estada i té previst realitzar vacances entre els mesos d’abril i octubre. El proper certàment turístic al qual assistirà el Consorci Costa del Maresme és FITUR que se celebrarà a Madrid del 28 de gener a l’1 de febrer.