El Consorci Costa del Maresme i 17 municipis de la comarca participen al SITC

 


El Consorci Costa del Maresme torna a promocionar l´oferta i el potencial turístic de la comarca entre els visitants del Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC) que s´inaugura avui a Barcelona i que romandrà obert al públic fins el diumenge 6 d´abril. A banda de l´estand del Consorci que ofereix l´oferta general de la comarca, disset municipis del Maresme hi són presents amb un espai propi.


Alella, Canet de Mar, Sant Iscle de Vallalta, Sant Cebrià de Vallalta, Argentona, Vilassar de Dalt, Caldes d´Estrac i Cabrera de Mar aprofitaran la seva presència al Saló per portar a terme diferents activitats de promoció: obsequi de clavells, degustacions gastronòmiques (bolets, maduixes, formatges, vitrallls modernistes) i de vi…. També hi haurà una demostració de puntaires a l´estand d´Arenys de Mar i una actuació d´una banda i majorettes a Malgrat de Mar, a més de diferents sortejos a l´estand de Caldes d´Estrac i del Consorci amb entrades a parcs temàtics, passejades en ruc pel Corredor i de dinars de la cuina del pèsol. Per accedir al calendari d´activitats previstes per aquests dies,  
Cliqueu aquí . Un any més l´oferta turística del Maresme es promocionarà sota el paraigües de l´Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona. Les poblacions que tindran estand propi són: Alella, Arenys de Mar, Argentona, Cabrera de Mar, Caldes d´Estrac, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Mataró, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Santa Susanna, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar. El Consorci de Promoció Turística ‘Costa del Maresme´ difondrà l´oferta dels municipis sense presència directa a la Fira i aportarà la informació necessària per explicar la suma d´ofertes i atractius turístics que presenta el conjunt de la comarca. En l´edició de 2002, l´estand del Consorci ‘Costa del Maresme´ va atraure l´atenció d´un bon nombre de visitants. La majoria de les persones que van demanar informació es van interessar aleshores per conèixer els itineraris que es poden seguir, tant a peu com en bicicleta, i pels atractius gastronòmics que caracteritzen la comarca.