El Consorci de Turisme del Maresme estrena nou web

 
El Consorci de Turisme del Maresme ha presentat avui el nou portal web que té com a objectiu facilitar al visitant l’accés als recursos turístics i de lleure que ofereixen els diferents municipis de la comarca. El web ha millorat tant l’estructura com la imatge amb l’objectiu de fer una pàgina “molt visual, entenedora, fàcil de visitar i força intuïtiva“, segons ha explicat Jaume Borrell, president del Consorci.

Els visitants del Maresme ara ho tenen més fácil per informar-se des de qualsevol plataforma de l’oferta turística que la comarca posa al seu abast per fer més agradable la seva estada entre nosaltres. El Consorci de Turisme ha renovat web i ho ha fet pensant en els nous hàbits socials de recerca d’informació. Per això, el nou portal és accessible des de l’ordinador, però també des del telèfon mòbil i des de totes les tablets. La pàgina s’adapta a qualsevol dispositiu d’accés per facilitar-ne la navegació i una ràpida cerca.  

Aquesta és la principal novetat del nou web: www.costadebarcelonamaresme.cat, que, a més, dóna un pes molt important al contingut visual i a la vinculació d’informacions. S’hi poden trobar allotjaments, restaurants, platges i ports, recursos i activitats culturals, naturals… així com informació específica d’interés per a persones que programen les seves vacances en destinacions de turisme familiar, esportiu, de negocis… o necessiten conèixer els recursos disponibles pel que fa a turisme accessible. 

A més, vol ser un referent de les activitats que es programen al territori i que tinguin un especial atractiu per als visitants: jornades gastronòmiques, festivals, actes esportius….etc.

El web és multilingüe. Els continguts es troben en català i en els principals idiomes dels turistes maresmencs, que com va posar de manifest l’enquesta de caracterització dels turistes a la Costa de Barcelona-Maresme realitzada pel Laboratori de Turisme de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb Turisme de Barcelona,són: castellà, francès, anglès i alemany. Per facilitar l’accés des d’altres idiomes, s’ incorpora la funcionalitat del traductor google.

La base tecnològica ha estat implementada per l’empresa Pol Network i el disseny és obra de l’estudi Marina Turró.