El Consorci de Turisme vol atreure al Maresme turisme de reunions

Un dels objectius que persegueix el Consorci és desestacionalitzar el turisme a la Costa de Barcelona-Maresme fora del període de vacances. En aquesta línia, està apostant per cercar nous segments de visitants que tenen uns interessos molt específics: la gastronomia, l’esport o la cultura en són un exemple, però també ho són els negocis. En aquest sentit, el Consorci de Turisme participarà dijous (21 d’octubre) en el Workshop de reunions Barcelona Province Convention Bureau organitzat per Diputació de Barcelona.


L´objectiu és atreure cap a la nostra comarca l´organització d´esdeveniments, reunions d´empresa, activitats posteriors, etc. Amb aquesta intenció, el Consorci promocionarà els recursos dels què disposem al Maresme per acollir aquest tipus d’esdeveniments: equipaments i sales disponibles per fer turisme de reunions, propostes per fer “after the meeting” entorn el turisme cultural, actiu i de natura, etc.

Al workshop assistiran empreses que han mostrat el seu interés en programar les seves reunions, jornades i/o activitats d’entorn a la província de Barcelona. La millor manera de què es puguin decantar pel Maresme és conèixer el territori i les seves possibilitats, per a això, a banda de la informació sobre les ofertes existents, el Consorci lliurarà entre els assistents un premi consistent en un sopar degustació per a 2 persones amb Vi de la D.O d´Alella a l´Espai Di.Vi Cortesia de Manors & Cellars.

El workshop es farà dijous  a la tarda a la Casa Convalescència de Barcelona.