El Maresme es promociona al SITC

 

Un any més, el Maresme està present al Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC) que s’ha inaugurat avui i estarà obert al públic fins diumenge, 22 d’abril. Aquesta vegada, la promoció turística de la comarca es fa des de l’estand genèric de l’Agència Catalana de Turisme i sota la marca genèrica de Costa Barcelona.

El mostrador del Maresme es troba ubicat al Pavelló 1 E507-E511. Els visitants que s’hi acostin podran gaudir de diverses activitats de dinamització, entre elles, una demostració de nordik walking (dissabte a les 11h i a les 16h) de la mà de Hike & Bike de Pineda de Mar, i una demostració de les Puntaires Verge del Remei d’Arenys de Munt (dissabte a les 17h).

Com a acció promocional del distintiu SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions), el Consorci de Turisme ha posat en marxa un concurs a través de la pàgina: http://www.facebook.com/turistesdequalitat. Des d’avui (divendres 20 d’abril) i durant 15 dies, qui contesti una pregunta senzilla relacionada amb aquest segell de qualitat entrarà en el sorteig d’un cap de setmana en establiments i serveis Sicted.