El món al Maresme… un tastet de l’Intercanvi Juvenil Create’n’Share

Just fa un mes que va finalitzar l’estada de l’Intercanvi Juvenil Create’n’Share al Maresme. Els joves que hi van participar que ens expliquen què és i què es viu en un intercanvi juvenil…

9 joves del Maresme, 6 d’Alemanya i 6 d’Itàlia van participar en el primer intercanvi juvenil organitzat des del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme i l’entitat Nexes interculturals de Joves per Europa

Els intercanvis juvenils són trobades de 2 o més països de la EU o Socis, organitzades pel país d’acollida i promogudes pel programa Europeu “Erasmus+ La joventut en Acció”. Durant l’estada de 5 a 21 dies, els joves conviuen en un mateix allotjament a l’hora que realitzen activitats en voltant d’un tema comú (esports, art, cultura, música, medi ambient…).

Volem fer-te partícep de l’experiència d’aquests joves i animar-te a explorar aquesta vessant de la mobilitat internacional.

 

Què? Tens ganes de veure-ho de més a prop? Hem organitzat una formació per a entitats i joves on t’explicarem amb detall el procés per participar i organitzar intercanvis juvenils. Serà el dia 4 de juny a les 18h a Can Jorba (Vilassar de Mar). Descarrega’t la informació! 

Data: 2014-06-04