El procés participatiu per la reforma horària arriba al Maresme

 

El proper dimarts, 22 de novembre, es farà al Consell Comarcal del Maresme el primer acte del procés participatiu que impulsa la Generalitat per a la reforma horària. El diputat i membre de l’associació Iniciativa per a la Reforma Horària, Fabian Mohedano, explicarà el projecte. Estarà acompanyat pel Director del programa d’Innovació i Qualitat Democràtica de la Generalitat, Roger Buch, i pel president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez i Camarasa.

La reforma horària  té com a objectiu l’adaptació a uns temps més humans i cívics en el marc de l’impuls de les transformacions de la Catalunya que ve. Es tracta d’un canvi important que afecta tota la societat, per això el Govern de la Generalitat, en col·laboració amb la Iniciativa per a la Reforma Horària ha organitzat un procés participatiu arreu del territori. 
 
L’acte del proper 22 dóna el tret de sortida a la participació del Maresme. Si esteu interessats a assistir-hi us podeu inscriure CLICANT AQUÍ. En aquest mateix formulari teniu la possibilitat d’apuntar-vos al taller-participatiu-debat entre ciutadans que es farà, també al Consell Comarcal del Maresme, el 29 de novembre a les 16.30h.
 
Si no podeu venir en persona, també teniu l’opció de fer arribar les vostres aportacios online a través del portal participa.gencat.cat
 

Data: 2016-11-22