Els gossos del CAAD Maresme busquen adoptants a la Fira per la Terra

  


Per segon any consecutiu el
Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia (CAAD) del Maresme
assistirà a la Fira de la Terra que se celebra aquest cap de setmana al Parc de la Ciutadella i Passeig Lluís Companys de Barcelona. El CAAD vol d’aquesta manera conscienciar sobre la tinença responsable d’animals i fomentar l’adopció dels gats i gossos que té acollits a les instal·lacions d’Argentona.


Uns 300 animals, entre gossos i gats, es troben al CAAD Maresme després d’haver estat abandonats pels seus propietaris. Les instal·lacions del Centre (Argentona) haurien de ser només un lloc de curta estada per aquests animals. N’hi ha que tenen sort i aviat són adoptats, però també hi ha un percentatge important que porten prop de dos anys al Centre i no acaben de trobar família. El CAAD Maresme, que compta amb un important volum de volutaris, tindrà un estand a la Fira per la Terra per intentar que els visitants que estimen els animals i volen tenir una nova mascota coneguin els animals que hi ha al Centre i, en especial, aquells que necessiten amb urgència tenir un espai més adequat per viure. El diumenge, 25 d’abril, entre les 11.00h i les 13.00h el CAAD rebrà el suport de l’actor català Josep Maria Rubio (Sr. Barragan), qui després d’adoptar un gos al Centre d’Argentona i conèixer les circumstàncies que han marcat la vida d’aquests animals, va decidir col·laborar-hi per fomentar l’adopció. El Sr. Barragan és la imatge de la darrera campanya:
T’enamoraràs
que apel·la al vincle emocional que es crea quan una persona que busca un animal de companyia arriba al CAAD Maresme i coneix els més de 300 gossos i gats que esperen ser adoptats.