Ens vols ajudar en el programa ” teràpia per gossos amb por”?


  

“Hola, sóc en Noel,
des de fa més de dos anys visc al CAAD Maresme (Argentona). Diuen que sóc un noi tímid, encara que jo em considero un gos normal. Això sí, m´espanto una mica amb les persones que no coneixo i em fan por els sorolls forts i els cotxes. Tots els cuidadors del Centre em tenen carinyo, i encara que sempre van de pressa, intenten acariciar-me quan passen aprop meu. Des de fa uns dies la Mar m´està ajudant a ser una mica més obert, i poc a poc em noto més relaxat. Em treu a passejar quan té un ratet i l´altre dia em va dir molt fluixet a l´orella que li estava robant el cor. Deuen ser els meus grans ulls marrons que mai em fallen… Ella també em cau bé, em dóna galetes i a canvi només em demana que camini tranquil i que no m´alteri si escolto un so fort. Em pregunto com deu ser viure fora d´aquí, com abans solia fer.
En Noel és un dels gossos inclosos en el programa de “Teràpia per gossos amb por” que portem a terme al CAAD Maresme (Argentona).

Ell és un dels casos lleus, però hi ha gossos que senten vertader pànic davant la presència de l´ésser humà. El programa consisteix en assignar un gos a cada treballador per realitzar una teràpia comportamental de forma individual amb aquests gossos. Per desgràcia són molts els gossos porucs i poques les persones que treballen al Centre, és per això que les teràpies s´allarguen massa, ja que no els podem dedicar tot el temps que necessitarien.

Per aquest motiu estem intentant trobar cases d´acollida per ells, convençuts que en un entorn familiar és més probable aconseguir una millora i així facilitar la seva adaptació a una família adoptiva definitiva.

Vols ser tu una d´aquestes cases d´acollida?

{N}INFORMA’T{N} trucant al 93 797 42 72 o enviant un correu electrònic:  
atencioanimals@ccmaresme.cat