Exposició: Companys de viatge: l’essència dels animals i dels humans

 

Dilluns, 6 de maig, a les 19:00h s’inaugura a la Biblioteca Can Manyer de Vilassar de Dalt l’exposició “Companys de viatge. L’essència dels animals i dels humans”. Es tracta d’un projecte que vol sensibilitzar sobre la tinença responsable d’animals a partir de 33 fotografies d’Isabel Navarra que mostren els gossos i gats acollits al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia (CAAD) del Maresme, així com la tasca que realitzen les voluntàries i voluntaris de l’associació VOLCAAD. L’exposició es podrà visitar fins el 31 de maig.

La Biblioteca Can Manyer i Volcaad Maresme, amb el seu projecte educatiu, porten dos anys col·laborant en diverses activitats per fomentar l’educació en valors respecte els animals i el foment a la lectura. L’exposició “Companys de Viatge: l’essència dels animals i dels humans” és una d’aquestes activitats, igual que el projecte “Contes a la gatera” que es realitza mensualment a les instal·lacions del CAAD Maresme (Argentona) on nenes i nens participen llegint o escoltant un conte envoltats de gats. 

El CAAD Maresme està gentionat pel Consell Comarcal del Maresme i recull els animals abandonats de 17 municipis de la comarca, els acull i fomenta la seva adopció responsable

 

Data: 2019-05-06

Lloc: Biblioteca Can Manyer de Vilassar de Dalt

Tipus d’acte: -10-